Χάρης Βαρθακούρης: Το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και το δημόσιο μήνυμά του

Ο Χάρης Βαρθακούρης είναι λάτρης των social media και ειδικά του Instagram, μέσα από το οποίο μοιράζεται καθημερινά με τους διαδικτυακούς του φίλους στιγμές από τη ζωή του, τόσο την επαγγελματική, όσο και την προσωπική.

Το απόγευμα της Τρίτης, λοιπόν, ο αγαπημένος τραγουδιστής αποκάλυψε στους followers του πώς ταλαιπωρείται από ένα πρόβλημα υγείας και γι’ αυτό αναγκάζεται να ακυρώσει την αποψινή του εμφάνιση σε γνωστό μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας, όπου εμφανίζεται μαζί με τον Παναγιώτη Ραφαηλίδη.

Συγκεκριμένα, διαγνώστηκε από τον γιατρό του με λοίμωξη του αναπνευστικού και, όπως επεσήμανε, θα πρέπει να κάνει αφωνία για τουλάχιστον τρεις μέρες.

«Ότι δεν κατάφεραν οι παγετώνες, οι χιονοθύελλες και όλες οι αντίξοες συνθήκες που αντιμετώπισα ως Globetrotter, το έπαθα τώρα εδώ. Είμαι με λοίμωξη του αναπνευστικού κι όποιος με έχει ακούσει τις τελευταίες ημέρες νομίζει μιλάει με τον Βασίλη Καρρά. Δυστυχώς ο γιατρός μου συνέστησε πλήρη αφωνία για τουλάχιστον τρεις ημέρες και ως εκ τούτου πρέπει να ακυρώσω την αποψινή μου εμφάνιση», έγραψε χαρακτηριστικά.

Περαστικά!

Read More

And More