Χάρης Χριστόπουλος – Ανίτα Μπραντ: Έτσι κρατούν ζωντανή την μακροχρόνια σχέση τους

Τα τελευταία τρία χρόνια, ο Χάρης Χριστόπουλος και η Ανίτα Μπραντ ζουν μαζί ως παντρεμένοι, με τον γιο τους να αποτελεί διαρκώς προτεραιότητα στην καθημερινότητά τους. Η κοινή τους ζωή ωστόσο μετρά περισσότερα χρόνια, κάτι για το οποίο μίλησαν οι δυο τους στη νέα τους συνέντευξη στο περιοδικό Hello και στη Σόνια Μαγγίνα.

“Το μυστικό μας – γιατί πρέπει να το τονίσω ότι είμαστε και οι δύο καλά από την πρώτη ημέρα της σχέσης μας-είναι η απόλυτη ελευθερία, η απουσία καταπίεσης. Και οι δύο είμαστε, δεν καταπιέζουμε ο ένας τον άλλο ποτέ.  Η ύπαρξη έρωτα και αγάπης είναι δεδομένη”, ανέφερε ο Χάρης Χριστόπουλος.

Και η Ανίτα Μπραντ συμπλήρωσε: “Μια σχέση δεν διατηρείται τόσα χρόνια μόνο με αυτό. Έχουμε και αντιπαραθέσεις και διαφωνίες -ειδικά εγώ, μετά τη γέννα, πέρασα ένα πολύ δύσκολο διάστημα με ορμονικά θέματα και νεύρα. Το σημαντικό είναι να κάνεις τα πάντα για να λειτουργεί η σχέση σε όλες τις φάσεις της. Να διορθώνεις ή να αλλάζει κάτι που μπορεί να ενοχλεί τον σύντροφό σου. Απαιτούνται επίσης πολλή συζήτηση και αμοιβαία κατανόηση.”

Read More

And More