Χάρης Χριστόπουλος – Ανίτα Μπράντ: Πήραν εξιτήριο από το μαιευτήριο με τον νεογέννητο γιο τους – Φωτογραφίες TLIFE

Το τέταρτο μέλος της οικογένειάς τους, τον δεύτερο γιο τους υποδέχτηκαν πριν λίγες ημέρες στον κόσμο ο Χάρης Χριστόπουλος και η Ανίτα Μπραντ και πλέον είναι έτοιμοι να επιστρέψουν στο σπίτι τους για να ζήσουν αυτό το νέο κεφάλαιο της ζωής τους που μόλις άνοιξε.

Το ζευγάρι που έχει ακόμη έναν γιο, κατάφερε να κρατήσει την είδηση αυτής της δεύτερης εγκυμοσύνης ως επτασφράγιστο μυστικό αφού, μέχρι τη μέρα που γεννήθηκε κανείς δε γνώριζε πως περιμένουν παιδί. Ο λόγος που κράτησαν μακριά από τα φώτα το ευτυχές γεγονός είναι κάποια θέματα που προέκυψαν κατά τη διάρκεια της κύησης και τους έκαναν να θέλουν να το διαφυλάξουν όσο περισσότερο μπορούν.

«Μια εγκυμοσύνη έχει διάφορα. Ήταν ο πόθος μας και θέλουμε να έχουμε μία μεγάλη και αγαπημένη οικογένεια. Μετά από κάποια θεματάκια που είχαμε, προσπαθήσαμε να κλειστούμε και να προσευχηθούμε πολύ. Ευχαριστώ τον Θεό που με αξίωσε και εμένα και την Ανίτα που όλα πήγανε τόσο σωστά», ήταν τα πρώτα λόγια του Χάρη Χριστόπουλου λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη της γέννησης του δεύτερου παιδιού τους.

Το μεσημέρι της Κυριακής 2 Απριλίου, ο Χάρης Χριστόπουλος και η Ανίτα Μπράντ μαζί με τον νεογέννητο γιο τους αναχώρησαν από το μαιευτήριο προκειμένου να πάνε στο σπίτι τους. Το TLIFE ήταν εκεί και εξασφάλισε τις πρώτες φωτογραφίες από την έξοδό τους.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More