Χάρης Χριστόπουλος – Ανίτα Μπραντ: «Το ανακοίνωσε στην τηλεόραση χωρίς να ζητήσει την άδειά μας»

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν εδώ και δύο εβδομάδες περίπου η Ανίτα Μπραντ και ο Χάρης Χριστόπουλος, καθώς έγιναν γονείς για δεύτερη φορά.

Η make up artist και ο φωτογράφος παραχώρησαν μια από κοινού συνέντευξη στο περιοδικό Hello! και τη δημοσιογράφο, Μαρία Κολλιάτσα, όπου μίλησαν για τη δεύτερη κρυφή εγκυμοσύνη και τους λόγους που αποφάσισαν να μην το πουν σε κανέναν, μέχρι την τελευταία στιγμή.

Ανίτα, το διάστημα της εγκυμοσύνης σου το πέρασες σιωπηρά, δεν θέλησες να μοιραστείς κάτι από αυτό το κομμάτι της ζωής σου. Γιατί;

Ανίτα Μπραντ: Πράγματι, το έζησα σιωπηρά, από την άλλη, όμως, είμαι έτσι και ως άνθρωπος. Στα social βγάζω το 15% της ζωής μας. Αυτά που ζούμε και περνάμε καθημερινά κανείς δεν τα ξέρει. Είμαι στα social media και έχω ένα υπέροχο κοινό, αλλά επιλέγω να μη μοιράζομαι πολλά από τις προσωπικές μας στιγμές. Είμαι άλλωστε πολύ κλειστή ως χαρακτήρας.

Αναγκαστήκαμε να επιβεβαιώσουμε την πρώτη μου εγκυμοσύνη όταν ήμουν στον πέμπτο μήνα γιατί το ανακοίνωσε ένας άνθρωπος στην τηλεόραση χωρίς να ζητήσει την άδειά μας. Αν δεν συνέβαινε αυτό, μπορεί να μην το λέγαμε. Η υπερέκθεση με αγχώνει γενικά, οπότε, στη δεύτερη εγκυμοσύνη, ήθελα να ζήσω εκείνο το διάστημα πολύ ήρεμα, να προσέχω το παιδάκι μου, να περνώ περισσότερο χρόνο με τον Χρήστο, και ο μόνος τρόπος ήταν να το ξέρουμε μόνο εμείς.

Χάρης Χριστόπουλος: Ας μην ξεχνάμε άλλωστε ότι μια εγκυμοσύνη, όπως και ένας γάμος, είναι ένα πολύ προσωπικό κομμάτι. Δεν μοιράζεσαι κάτι από πριν. Στο γάμο μας, για παράδειγμα, ήμασταν οκτώ άνθρωποι. Μετά μπορείς να μοιραστείς ό,τι νιώθεις, ό,τι θέλεις, ό,τι έχεις ανάγκη να δείξεις. Ειδικά το θέμα της εγκυμοσύνης είναι πιο ευαίσθητο καθώς υπάρχουν γυναίκες που προσπαθούν να αποκτήσουν παιδί και περνούν δύσκολα.

Read More

And More