Χάρης Χριστόπουλος – Ανίτα Μπραντ: Το εντυπωσιακό στολισμένο σπίτι τους για τα Χριστούγεννα

O Χάρης Χριστόπουλος και η Ανίτα Μπραντ υποδέχτηκαν την κάμερα της εκπομπής «Ελένη» στο στολισμένο σπίτι τους για τα Χριστούγεννα!

Ο γνωστός φωτογράφος και η καλλονή σύζυγός του μίλησαν στην Γεωργία Ευσταθίου για τον γάμο τους, τον ερχομό του μωρού που τους άλλαξε τη ζωή και τις δυσκολίες που ξεπέρασε η Ανίτα Μπραντ το πρώτο διάστημα με τη βοήθεια του Χάρη Χριστόπουλου.

«Περνάμε την ωραιότερη περίοδο της ζωής μας, γιατί έχουμε τον γιο μας μέσα σε αυτή», ανέφερε αρχικά ο Χάρης Χριστόπουλος ενώ πρόσθεσε: «Φοβόμουν την ευθύνη, όταν τελικά πήρα την απόφαση είπα «πόσο ηλίθιος ήμουν» που δεν είχα ξεκινήσει νωρίτερα. Πάντα έλεγα ότι θέλω τουλάχιστον 3 παιδιά, εύχομαι να τα καταφέρουμε».

Ο Χάρης Χριστόπουλος σχολίασε την αλλαγή στην ζωή του από τον ερχομό του γιου του αλλά και την στήριξή του στην Αννίτα Μπραντ: «Θέλει υπομονή και εξυπνάδα για να σταθεί το ζευγάρι. Αστή την γυναικά έχει γεννήσει, θα έχει νευρά εσύ τσιμουδιά. Όταν πήρα τον μικρό στα χεριά μου ένιωθα ότι βγήκε η καρδιά μου και χτυπάει έξω από το σώμα μου», είπε.

Δες το στολισμένο σπίτι τους στο απόσπασμα:

 

Read More

And More