Χάρης Χριστόπουλος – Ανίτα Μπραντ: Το πάρτι-υπερπαραγωγή για τα 3α γενέθλια του γιου τους, Χρήστου

Ξεχωριστή είναι η σημερινή ημέρα για τον Χάρη Χριστόπουλο και την Ανίτα Μπραντ, καθώς ο μεγαλύτερος γιος τους έχει τα γενέθλιά του.

Το αγαπημένο ζευγάρι πριν από τρία χρόνια υποδέχτηκα τον πρώτο του γιο, ο οποίος γέμισε την ζωή τους χαρά, φέτος όμως, η οικογενειακή τους ευτυχία επισφραγίστηκε  με τον ερχομό του δεύτερου γιου τους.

Σήμερα όμως, Παρασκευή 28/7 η ημέρα ήταν αφιερωμένη στον μεγαλύτερο γιο τους, Χρήστο, για τον οποίο οργάνωσαν το πιο εντυπωσιακό πάρτι και έτσι γιόρτασαν όλοι μαζί τα 3α γενέθλιά του.

Η Αννίτα Μπραντ όπως ήταν αναμενόμενο, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες από το παιδικό πάρτι, μεταξύ αυτών και δύο υπέροχα οικογενειακά στιγμιότυπα, όπου ποζάρουν οι τέσσερίς τους.

«Τα πρώτα γενέθλια οι τέσσερις μας. Πως πέρασαν 3 χρόνια κ όλας μου φαίνεται αδιανόητο!! Θυμάμαι την κάθε στιγμή, το κάθε πόνο, την πρώτη αγκαλιά, το πρώτο φιλάκι, το πρώτο κλάμα, το πρώτο βλέμμα, το πρώτο ύπνο, τα πρώτα όλα όσα ζήσαμε εκείνη την ημέρα όσο εσύ τόσο και εγώ για πρώτη φορά!», 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anita Brand Makeup&Hair (@anabrand)

Read More

And More