Χάρης Χριστόπουλος: Γέμισε το σπίτι του χριστουγεννιάτικα δέντρα και πόζαρε ανάμεσά τους με τον τεσσάρων μηνών γιο του

Στην πιο ευτυχισμένη φάση της ζωής του βρίσκεται τους τελευταίους τέσσερις μήνες ο Χάρης Χριστόπουλος αφού στον κόσμο έχει έρθει ο γιος του, καρπός του έρωτά του με τη σύζυγό του Αννίτα Μπράντ.

 Η ζωή του εκ τότε έχει αλλάξει ριζικά και αυτό είναι κάτι που έχει παραδεχτεί πολλές φορές και ο ίδιος ενώ συχνά δημοσιεύει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram στιγμιότυπα από τη νέα τους καθημερινότητα. 

Μάλιστα, τα φετινά Χριστούγεννα ο γνωστός φωτογράφος αποφάσισε να κάνει κάτι ξεχωριστό για χάρη του παιδιού του και της συζύγου του. Συγκεκριμένα γέμισε το σπίτι τους πολλά χριστουγεννιάτικα δέντρα θέλοντας να τους ευχαριστήσει.

Δεν παρέλειψε δε, να φωτογραφηθεί και αγκαλιά με τον τεσσάρων μηνών γιο του γράφοντας στη λεζάντα, “Εμένα ποτέ δεν με ενδιέφερε τόσο πολύ ο στολισμός του σπιτιού και το χριστουγεννιάτικο δέντρο, κάθε χρόνο η Αννουλα στόλιζε το δέντρο και για τους δυο μας…..
Φέτος μας ευλόγησε ο θεός, και είμαστε τρεις. Έχουμε το Χριστοπουλάκι μας (αν και θα τα θυμάται μόνο από φωτογραφίες ) η Άννα μου είχε πει ποσό θα ήθελε να κάνει κάτι ξεχωριστό για το μικρό. Εχθές λοιπόν τους έκανα έκπληξη και ξεκίνησα μόνος το στολισμό. Σήμερα έχω πολύ δουλειά να κάνω. Όταν είδε τα δένδρα η Άννα ξέσπασε σε κλάματα συγκίνησης”.

Read More

And More