Χάρης Χριστόπουλος: Η εξομολόγηση για τις πρώτες ημέρες με τον γιο του [video]

Την πιο όμορφη περίοδο στη ζωή του διανύει ο Χάρης Χριστόπουλος! Ο γνωστός φωτογράφος και η όμορφη σύζυγός του, Anita Brand, έγιναν πριν μερικές μέρες γονείς και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Το ζευγάρι απέκτησε ένα υγιέστατο αγοράκι, το οποίο επισφράγισε την αγάπη του με τον πιο ωραίο τρόπο.

Το πρωί της Πέμπτης, ο Χάρης Χριστόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Καλοκαίρι #not” και μίλησε στους τέσσερις παρουσιαστές για τη ζωή στο σπίτι μαζί με τον μονάκριβό του, με τη χαρά του να είναι διάχυτη. Ο μικρός συμπλήρωσε σήμερα δύο εβδομάδες ζωής και ο περήφανος μπαμπάς του είναι τρισευτυχισμένος!

“Ζω την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής μου! Έχει σταματήσει ο κόσμος! Κλείνουμε σήμερα δύο εβδομάδες…”, ανέφερε αρχικά ο ταλαντούχος φωτογράφος. Όσον αφορά το γιατί διάλεξε αυτή τη γυναίκα για μητέρα του παιδιού του ο ίδιος απαντά: “Μοιάζουμε πάρα πολύ. Δεν θέλουμε ο ένας να πιέζει τον άλλον. Έχουμε μια φοβερή ελευθερία μεταξύ μας… Δεν υπάρχει καταπίεση”.

Ο Χάρης Χριστόπουλος αποκάλυψε ότι έχει κλάψει πολύ με τη γέννηση του γιου του και έχει θαυμάσει ακόμα περισσότερο τη σύζυγο του για το δώρο που του χάρισε. Παράλληλα, ανέφερε ότι ο γιος τους μοιάζει και στους δύο ενώ παραδέχτηκε ότι είχε διαβάσει βιβλία πριν έρθει στον κόσμο ο μικρός.

Δες το βίντεο:

Να σας ζήσει!

Read More

And More