Χάρης Χριστόπουλος: Οριστικά στον ΑΝΤ1! Χθες βράδυ έδωσαν τα χέρια…

Ακόμα ένα φρέσκο, ολοκαίνουργιο τηλε-συνοικέσιο είναι γεγονός! Και είναι γεγονός γιατί ακόμα μία φορά αποδεικνύεται ότι οι καλές συνεργασίες πάνε στον παράδεισο και κυρίως στον… Παράδεισο Αμαρουσίου!

Ε, ναι ,λοιπόν, ο Χάρης Χριστόπουλος επιστρέφει στον ΑΝΤ1… Και το “επιστρέφει” λατρεμένη, δεν στο λέω τυχαία. Μπορεί ο Χάρης Χριστόπουλος φέτος να επανέκαμψε τηλεοπτικά μέσα από τον ΣΚΑΙ και το “My style rocks”, όμως, αν θυμάσαι μας είχε πρωτοσυστηθεί τηλεοπτικά μέσα από το “Next Top Model” του ΑΝΤ1.

Έτσι τώρα έφτασε η στιγμή για να βρεθεί και πάλι στα παλιά, τηλεοπτικά του λημέρια. Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχω, χθες το βράδυ ο Χάρης Χριστόπουλος βρέθηκε με στελέχη της παραγωγής και του καναλιού και έδωσαν τα χέρια, οριστικοποιώντας την συνεργασία τους, η οποία εδώ και μέρες άλλωστε, είχε δει το φως της δημοσιότητας.

Ο κριτής του “My style rocks” και φανατικός εργένης, θα παρουσιάζει από Φλεβάρη στο κανάλι του Αμαρουσίου, το νέο ριάλιτι “The Bachelor”, το οποίο όπως ίσως φαντάζεσαι κι από τον τίτλο, έχει σκοπό να… ντύσει, να στολίσει και να νοικοκυρέψει όλους τους εργένηδες!

Εδώ κολλάει το… “αθάνατο χρυσό κουφέτο”!!!!

Read More

And More