Χαριτάτος – Καραμέρος: “Οι σχέσεις μας με τις γυναίκες”

Respect!

Αυτή μόνο η λέξη που χρησιμοποιεί η σημερινή νεολαία, ταιριάζει απόλυτα στον Σπύρο Χαριτάτο και τον Γιώργο Καραμέρο.

Respect γιατί κατάφεραν να καθιερωθούν σε μία ζώνη που είχε βασίλισσες άλλα όχι πρίγκιπες.

Respect γιατί ο Σπύρος και ο Γιώργος απέδειξαν πως οι σημερινοί άντρες ξέρουν να σέβονται μα προπάντων να εκτιμάνε και να τίμανε την γυναίκα.

Σε μία εκπομπή που παρουσιάζουν δύο άντρες, η μυρωδιά της τεστοστερόνης καλύπτεται από την μυρωδιά των γυναικείων αρωμάτων. Όχι μία, ούτε δύο αλλά έξι ήταν οι καλεσμένες της εκπομπής και ήρθε η ώρα να δούμε ποια είναι η στάση τους απέναντι στο γυναικείο φύλο. Είναι ευγενικοί και καλοί μόνο μπροστά από τις κάμερες;

Η αρχή γίνεται με τις δύο δημοσιογράφους που θα ενημερώσουν τους τηλεθεατές για τα καλλιτεχνικά δρώμενα. Πριν τα φώτα στο πλατό ανάψουν, ο Γιώργος Καραμέρος βρίσκεται ήδη στην θέση του και με ένα αληθινό χαμόγελο καλημερίζει τις συνεργάτιδες του. Εκείνες τον ενημερώνουν για τα θέματα, έκεινος θα τις ευχαριστήσει.

Κάπου εκεί “εισβάλει” ο Σπύρος Χαριτάτος. Καλημερίζει όλους τους συνετελεστές της εκπομπής. Καμεραμαν, παραγωγή, ηχολήπτες. Θα φιλήσει κάθε … θηλυκιά συνεργάτη του. Τα περισσότερα φιλιά όμως κερδίζει η υπεύθυνη καθαριότητας.

Το αγορίστικο βλέμμα μου, θα τους παρατηρήσει και στο τέλος θα τους θαυμάσει. “Κάθε γυναίκα έχει την αξία της και κάθε μία τον τρόπο της για να την πλησίασουν”. Και έχουν δίκιο.

Το σήμα της εκπομπής ξεκινάει. Οι δύο πρίγκιπες της πρωϊνής ζώνης θα υποδεχτούν την πρώτη τους καλεσμένη. Η χορεύτρια Τζένη Νικολέντζου, γνωστή μας από την συμμετοχή της στο Dancing with the stars. Με πολύ κομψό τρόπο θα ο Σπύρος Χαριτάτος θα της ζητήσει να χορέψουν και εκείνη δέχεται.

“Τη γυναίκα μπορείς να την έχεις φίλη σου ή συνεργάτη σου, δεν είναι απαραίτητο να εμπλέκεται το σεξ” δηλώνει ο Σπύρος Χαριτάτος.

Θα ακούσουν με προσοχή και χωρίς να πάρουν στιγμή το βλέμμα τους από πάνω της, την Λίτσα Πατέρα να λέει τα ζώδια. Ήρθε η ώρα να υποδεχτούν την επόμενη καλεσμένη τους. Είναι η Σίσσυ Χρηστίδου.

Και οι δύο μαζί θα της ακουμπήσουν ευγενικά το χέρι και θα την συνοδέψουν μέσα στο πλατό. Με αυτόν τον τρόπο δείχνουν τον σεβασμό τους κυρίως στην προσωπικότητα της καλεσμένης τους, δεν γίνονται χυδαίοι ή αλήτες. Ξέρουν ότι έχουν μία παντρεμένη γυναίκα την οποία πρέπει να σεβαστούν, να την κάνουν να περάσει όμορφα όπως αξίζει σε κάθε γυναίκα,

Θα της μιλήσουν τρυφερά, θα ρωτήσουν για τον γιο της και τον σύζυγο της. Ύστερα θα την οδηγήσουν στην κουζίνα όπου μαζί με την Αργυρώ Μπαρπαρίγου μαγειρεύουν την συνταγή της ημέρας. Όπως μιλάνε στην καλεσμένη τους, έτσι μιλάνει και στην συνεργάτιδα τους.

Στο διάλειμμα ο Γιώργος Καραμέρος με τα λόγια φτιάχνει εικόνες θαυμασμού απέναντι σε κάθε γυναικεία ύπαρξη. Λόγια όμως που έχουν ένα όριο, που δεν προσβάλουν τόσο την συνομιλήτρια αλλά ούτε και την προσωπική ζωή του παρουσιαστή, καθώς είναι παντρεμένος και πατέρας δύο υπέροχων παιδιών.

“Κάθε γυναίκα είναι όμορφη, έχει την αξία της. Κάθε άντρας οφείλει να κάνει κάθε γυναίκα να αισθάνεται διαφορετική και ξεχωριστή. Δεν πρέπει όμως να ξεφεύγεις από τα όρια, τόσα τα δικά σου όσο και τα δικά της.”

Αυτό είναι το συμπέρασμα τελικά. Οτι όλα έχουν τον τρόπο τους ακόμα και οι γυναίκες. Και φαίνεται πώς ο Σπύρος Χαριτάτος και ο Γιώργος Καραμέρος γνωρίζουν καλά αυτόν τον μαγικό τρόπο για να ομορφαίνουν την καθημερινότητα τους, τόσο μπροστά από τις κάμερες όσο και από πίσω.

Read More

And More