Χαρούλα Αλεξίου: “Έχω θυμώσει με την αλαζονεία της νεότητας του Τσίπρα”

“Δεν είμαι αισιόδοξη γιατί δεν έχω κανένα λόγο να είμαι. Ξέρει κανείς δηλαδή, να μας πει πού πάει ο δρόμος”, ανέφερε μιλώντας για τη δεινή οικονομική κατάσταση της χώρας η Χαρούλα Αλεξίου. Η διάσημη Ελληνίδα ερμηνεύτρια μίλησε για την κρίση, τον Αλέξη Τσίπρα, τη ζωή της, την περιπέτεια υγείας που πέρασε και το θάνατο του πατέρα της που την στιγμάτισε.
Σε πια εξομολόγηση από καρδιάς στην Real News, η Χαρούλα Αλεξίου, ανέφερε για τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα: “Βλέπω έναν άνθρωπο που πήγε να μάθει οδήγηση πάνω σε χαλασμένο όχημα. Αλλιώς τα νόμιζε, αλλιώς του βγήκε. Τον συμπονώ από τη μια πλευρά, γιατί τώρα ξέρει πια με ποιους τα έχει βάλει, όπως θα συμπονούσα κάθε νέο άνθρωπο που θα έπαιρνε στις πλάτες του ένα τέτοιο φορτίο. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν έχω θυμώσει με την αλαζονεία της νεότητάς του. Όταν υποχρεώνεται, όμως κανείς να κάνει πολιτικές αντίθετες με την ιδεολογία του, υποχρεώνομαι και εγώ να σκέφτομαι “γιατί να γίνει έτσι;” Δεν ξέρω, είμαι μπερδεμένη”
Μιλώντας για τη ζωή της, ανέφερε: “Δεν αντέχω να ζω χωρίς γέλιο” και συμπλήρωσε: “Η ζωή μας πάει όπου θέλει αυτή. Αυτό που κρατάω είναι πως οι άνθρωποι έχουμε πολύ μεγάλη δύναμη και μια μεταφυσική ικανότητα να επιβιώνουμε σε κάθε συνθήκη”.
Τέλος, για τη μεγάλη απώλεια που έζησε, όταν έχασε τον πατέρα της, ανέφερε: “Ήταν μόλις 35 χρόνων όταν πέθανε και αυτό δεν μπόρεσα να το συγχωρήσω. Τον ήθελα κοντά μου στα δύσκολα, αν με υπερασπιστεί να γίνω η κοκόνα του, να του θυμώσω και να τον λατρεύω. Τώρα θέλω να γράψω τη λέξη πατέρας μόνο με κεφαλαία”.

Read More

And More