Χαρούλα Αλεξίου: Σπάνια εμφάνιση στο θέατρο για να τιμήσει τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη!

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες κυρίες της ελληνικής μουσικής σκηνής και όχι μόνο και κάθε της επίσημη έξοδος γίνεται το talk of the town. Ο λόγος για την Χαρούλα Αλεξίου που κάνει επιλεκτικές βραδινές εξόδους –συνήθως σε καλλιτεχνικές εκδηλώσεις- και αυτήν τη φορά βρέθηκε στο θέατρο Αθηνών και την έναρξη της δεύτερης χρονιάς παραστάσεων του «Φάρου» του Κόνορ Μακφέρσον σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη.

Η παράσταση με πρωταγωνιστές τους: Αιμίλιο Χειλάκη, Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο, Νίκο Ψαρρά, Προμηθέα Αλειφερόπουλο και Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη αγαπήθηκε πολύ την περασμένη χρονιά και για μια ακόμη θεατρική σεζόν σήκωσε αυλαία και ετοιμάζεται να μας καθηλώσει. Η χθεσινή βραδιά, μάλιστα, ήταν αφιερωμένη σε φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, με την Χαρούλα Αλεξίου να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις και να χαρίζει το πιο θερμό της χειροκρότημα.

Μετά την τελευταία υπόκλιση των πέντε πρωταγωνιστών, η αγαπημένη ερμηνεύτρια βρέθηκε και στα παρασκήνια, όπου φωτογραφήθηκε με τους συντελεστές του έργου!

Χαρούλα Αλεξίου, Θέμις Μπαζάκα, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης

Λίγα λόγια για την παράσταση:

Παραμονή Χριστουγέννων, στο υπόγειο ενός σπιτιού, σ’ έναν παραθαλλάσιο οικισμό στα βόρεια του Δουβλίνου, ενώ έξω μαίνεται η καταιγίδα, τέσσερεις φίλοι κι ένας μυστηριώδης ξένος θα περάσουν τη νύχτα γιορτάζοντας με τον τρόπο που ξέρουν: παίζοντας χαρτιά και πίνοντας.

Ο Σάρκυ έχει επιστρέψει μετά από καιρό, για να προσέχει τον Ρίτσαρντ, τον μεγαλύτερο αδελφό του, που τυφλώθηκε πρόσφατα. Στη γιορτινή βραδιά είναι μαζί τους ο Ιβάν κι ο Νίκυ, φίλοι αδελφικοί, στο ποτό και τις αποτυχίες της ζωής. Κι ένας ακόμη απρόσκλητος επισκέπτης, ο κύριος Λόκχαρτ, που κανείς δεν τον γνωρίζει, ενώ εκείνος μοιάζει να γνωρίζει πολλά.

Ενώ η νύχτα βαθαίνει κι η καταιγίδα θριαμβεύει, οι πέντε άντρες θα παίξουν μέχρι το τέλος, ποντάροντας όλο και περισσότερα: μια πιθανότητα να ξεφύγουν απ’ το παρελθόν τους. Και μια τελευταία ευκαιρία να σώσουν την ψυχή τους.

Χαρούλα Αλεξίου

Χαρούλα αλεξίου, Νίκος Ψαρράς, Φωτεινή Μπαξεβάνη

Χαρούλα Αλεξίου, Οδυσσέα Παπασπηλιώπουλος

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More