“Χαστούκι” στις Kardashians από τον Javier Bardem!

Αυτό κι αν είναι πλήγμα για την Kim Kardashian και τις αδελφές της. Η διάσημη τηλεπερσόνα και όλη η οικογένειά της που έγιναν ιδιαίτερα γνωστοί μέσα από το ριάλιτι “Αυτά είναι οι Kardashians” έρχονται αντιμέτωπες με την αποκάλυψη πως ένας διάσημος αστέρας του Χόλιγουντ αγνοούσε μέχρι πρότινος ακόμη και την ύπαρξή τους.

Ο λόγος για τον Javier Bardem, ο οποίος πριν από λίγο καιρό δεν ήξερε καν ποιες είναι οι Kardashians. Και μπορεί οι διάσημες αδελφές να έχουν εκατομμύρια followers στο Instagram και να γίνονται θέμα καθημερινά στα ΜΜΕ, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι είναι γνωστές σε όλους.

Όσο για την αποκάλυψη; Έγινε από τον ίδιο τον Javier Bardem που πρωταγωνιστεί στην ταινία «Mother» μαζί με την Jennifer Lawrence. Όπως αποκάλυψε χαρακτηριστικά στο MTV η 27χρονη ηθοποιός κάποια στιγμή παράτησε στη μέση τη σκηνή που γύριζαν για να παρακολουθήσει το ριάλιτι της οικογένειας Kardashian. Αυτό του έκανε εντύπωση, καθώς όπως δήλωσε μέχρι εκείνη τη στιγμή «δεν ήξερα ποιες είναι».

Όταν μάλιστα, το είπε στην Lawrence εκείνη έμεινε άναυδη από την διαπίστωση ότι αυτός δεν γνωρίζει την πιο διάσημη τηλεοπτική οικογένεια. “Ξέσπασε σε δυνατά γέλια και είπε: “Δεν ξέρεις ποιες είναι οι Kardashian”… “ είπε ο ηθοποιός και πρόσθεσε με μια δόση χιούμορ: “Λες και μιλούσαμε για τον Αϊνστάιν”.

Αυτή η δήλωση μάλιστα,πιθανότατα να μην άρεσε και τόσο στην Kim Kardashian και την οικογένειά της, αλλά μάλλον και ο Javier Bardem δεν νοιάστηκε πολύ για αυτό…

Read More

And More