Χατζηγιάννης – Μακρυπούλια: Αγόρασαν έπιπλα για το νέο τους σπίτι!

Χατζηγιάννης – Μακρυπούλια: Αγόρασαν έπιπλα για το νέο τους σπίτι! | tlife.gr

Αν και οι ίδιοι δεν το έχουν παραδεχτεί δημόσια, η είδηση της σχέσης του και η κάθε κοινή τους εμφάνιση τραβά το ενδιαφέρον του κόσμου. Ο λόγος για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και την Ζέτα Μακρυπούλια.

Οι δυο τους προσπαθούν να κρατούν ένα χαμηλό προφίλ στη σχέση τους, αλλά τα πρώτα σενάρια για γάμο δεν άργησαν να φανούν. Όσοι τους γνωρίζουν καλά, λένε πως είναι πολύ ερωτευμένοι και πάνε για γάμο. Το μόνο σίγουρο είναι πως ετοιμάζονται να ζήσουν μαζί, αφού έχουν ήδη αρχίσει να κάνουν κοινές αγορές για το σπίτι τους.
Σύμφωνα με το περιοδικό “ΕΓΩ!” το γνωστό ζευγάρι αγόρασε τα έπιπλα για το νέο του σπίτι. Οι δυο τους βρέθηκαν πριν από λίγες μέρες στη Γλυφάδα για να επιλέξουν έπιπλα. Τόσο η Ζέτα, όσο και ο Μιχάλης ήταν ντυμένοι με casual ρούχα και έδειχναν πολύ χαρούμενοι και ευτυχισμένοι. Μάλιστα, δεν δίστασαν να μοιράσουν χαμόγελα στους θαυμαστές τους, που τους αναγνώρισαν και τους χαιρέτησαν.
Οι δυο τους κοιτούσαν με προσοχή τα έπιπλα που τους έδειχναν στα κατάστημα και διάλεξαν αυτά που ταίριαζαν στο στυλ τους. Ήταν ευδιάθετοι και διακριτικοί χωρίς να διατυμπανίζουν τη σχέση τους. Στο τέλος, διάλεξαν έπιπλα τα οποία βέβαια, δεν προορίζονταν για εργένικο σπίτι, αλλά για σπίτι στο οποίο θα μείνει οικογένεια. Μάλιστα, όπως αναφέρουν, άτομα που τους είδαν εκεί, τα έπιπλα που τους τράβηξαν την προσοχή ήταν καλόγουστα και οι ίδιοι προτίμησαν έπιπλα σε μίνιμαλ γραμμή με κάποια κλασσικά στοιχεία.

Διάβασε περισσότερα στο «ΕΓΩ!»

READ more