Χατζηγιάννης – Μακρυπούλια και άλλοι επώνυμοι στα δίχτυα της γυναίκας – αράχνης!

Στα δίχτυα μιας 38χρονης καλλονής, που έκανε “χρυσές” κομπίνες με τα δικά τους τα λεφτά έπεσαν πολλά ονόματα της ελληνικής showbiz. Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, η Ζέτα Μακρυπούλια και άλλα διάσημα πρόσωπα έχουν γίνει θύματά της, ενώ έχουν γίνει 346 μηνύσεις σε βάρος της.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της “Espresso”, η διαβολική κοκκινομάλλα παρουσιαζόταν ως δικηγόρος νομικού τμήματος κορυφαίου τραπεζικού οργανισμού της χώρας και υποσχόταν ότι μπορεί να τους εξασφαλίσει ακίνητα και ΙΧ σε πολύ χαμηλές τιμές από τα κατασχεμένα της τράπεζας. Ενώ, διέθετε μια λίστα με υπερπολυτελή διαμερίσματα, εξοχικές κατοικίες, πανάκριβα αυτοκίνητα, ταχύπλοα ακόμα και launch καφετέριες σε Γλυφάδα και Θησείο.
Η 38χρονη που είχε βάλει στο μάτι και Χατζηγιάννη-Μακρυπούλια έχει να αντιμετωπίσει 346 μηνύσεις αφού είχε πείσει πολλούς να τις δώσουν πολύ μεγάλα ποσά. Την εμπιστεύονταν αφού τους παρουσίαζε και έγγραφα που τελικά ήταν πλαστά. Το διάσημο ζευγάρι συνομιλούσε μαζί της για μια υπερπολυτελή εξοχική κατοικία, αλλά τελικά δεν προχώρησε σε συμφωνία μαζί της αφού θεώρησε το ποσό κάπως υπερβολικό.
Η ίδια, όμως, δεν δίστασε να χρησιμοποιήσει το όνομα του Μιχάλη, της Ζέτας καθώς επίσης και αυτό πολύ γνωστού αστεριού της πίστας, ανθρώπου του ποδοσφαίρου αλλά και ιδιοκτήτη νυχτερινών κέντρων προκειμένου γίνει πιο πιστευτή στα υποψήφια θύματά της…

Read More

And More