Χατζηγιάννης – Μακρυπούλια: Μαζί στη σκηνή!

Μία μεγάλη έκπληξη περιμένει τους θαυμαστές του Μ. Χατζηγιάννη αλλά και της Ζ. Μακρυπούλια. Το ζευγάρι θα το δούμε για πρώτη φορά μαζί στη… σκηνή! Όσο για το πώς θα γίνει αυτό; Όχι δεν θα τραγουδήσουν αλλά θα έχει ο καθένας τον δικό του ρόλο!

Την πρώτη κοινή τους δημόσια εμφάνιση θα κάνει σύμφωνα με πληροφορίες από δημοσιογράφο της Κύπρου, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Ζέτα Μακρυπούλια στη μεγαλόνησο στις 7 Φεβρουαρίου στα βραβεία Άνδρες της χρονιάς!

Η Ζέτα θα είναι σίγουρα η παρουσιάστρια των βραβείων μαζί με τον ραδιοφωνικό παραγωγό Τάσο Τρύφωνος και ο Μιχάλης θα δώσει το παρών του μιας και οι πληροφορίες τον θέλουν να έχει ψηφιστεί ως άνδρας της χρονιάς και να παίρνει βραβείο.

Επομένως θα απολαύσει την σύντροφο του ανάμεσα στους καλεσμένους και στο τέλος θα βγεί στην σκηνή για να παραλάβει το βραβείο του. Ήδη στο νησί οι φωτογράφοι περιμένουν εδώ και μέρες την άφιξη του διάσημου ζεύγους για τις κανονικές φωτογραφίες τους και όχι παπαράτσι.

Πάντως αύριο είναι πολύ πιθανό να δούμε τη Ζέτα στο πλευρό του Μιχάλη Χατζηγιάννη στην απονομή του πενταπλού πλατινένιου δίσκου του και μάλιστα ακούγεται ότι ο καλλιτέχνης δεν διάλεξε τυχαία την ημέρα Τρίτη, αφού η Ζέτα δεν έχει θεατρική παράσταση και θα της είναι πιο εύκολο να βρεθεί κοντά του.

Read More

And More