Χατζής – Κάρτσωνα: Στα σκαριά το “παλάτι” τους στην Κάτω Κηφισιά

To νέο του πολυτελές σπίτι ετοιμάζει το ζεύγος Χατζή-Κάρτσωνα στην Κάτω Κηφισιά, όπου και σκοπεύουν να μετακομίσουν με τον μικρό τος γιο το συντομότερο δυνατό.

Το δημοφιλές αντδρόγυνο χτίζει από την αρχή μια μεζονέτα 250 τ.μ. η οποία και θα κοστίσει συνολικά, σύμφωνα πάντα με δημοσίευμα που παρουσίασε η εφημερίδα Real News, 900.000 ευρώ. Άλλωστε πάντα όπως αναφέρει το άρθρο της κυριακάτικης εφημερίδας μόνο το οικόπεδο στοίχισε 600.000 ευρώ!

Δίνοντας περισσότερες λεπτομέρεις το δημοσίευμα κάνει λόγο για ένα σπίτι με τριών ορόφων, με μοντέρνα διακόσμηση και επίπλωση, την οποία θα επιμεληθεί η ίδια η Νίκη, σύμφωνα με τα “σχέδια” για το σπίτι των ονείρων της. Στο εσωτερικό το ισόγειο θα περιλαμβάνει σαλόνι, τραπεζαρία και μια ευρύχωρη κουζίνα! Επίσης, ένα μικρό WC. Ενώ στον πρώτο όροφο θα είναι α υπνοδωμάτια και ένα μεγαλύτερο μπάνιο, αλλά φυσικά και ένα playroom για το παιδί. Το υπόγειο θα εξυπηρετεί χώρους στάθμευσης, αλλά και προσωπικό γυμναστήριο.

Το μισού στρέμματος οικόπεδο επιτρέπει στους Κάρτσωνα-Χατζή να σχεδιάσουν και τον κήπο τους. Από την πίσω πλευρά του σπιτιού το ζευγάρι θέλει να δημιουργήσει έναν ευχάριστο χώρο για να παίζει ο γιος τους. Η Νίκη λόγω των υποχρεώσεων της δεν πηγαίνει συχνά στην οικοδομή, κάτι που όμως κάνει ο σύζυγός της.

Read More

And More