Χαζέψτε την Σμαράγδα στο… κόκκινο χαλί!

Κάτι παραπάνω από λαμπερό ήταν το τρέιλερ που έφτιαξαν οι άνθρωποι του Mega, προκειμένου να επικοινωνήσουν στους τηλεθεατές την ολοκαίνουργια συνεργασία τους με την Σμαράγδα Καρύδη, αλλά και το ολοκαίνουργιο πρόγραμμά τους , “Celebrity Game Night”.

Ετσι, είδαμε πριν από λίγες ημέρες την πανέμορφη ηθοποιό να εμφανίζεται στους δέκτες μας με τον… αέρα μιας ντίβας του Χόλιγουντ και μας άφησε άφωνους. Σύμφωνα ,λοιπόν, με το τρέιλερ η Σμαράγδα είναι μία διάσημη ηθοποιός, εννοείται κούκλα, η οποία επιβιβάζεται στην λιμουζίνα της, για να βρεθεί σε ένα σημαντικό φεστιβάλ.

Η πόρτα από την λίμο ανοίγει, αστράφτουν τα φλας και η Σμαράγδα ξεκινά να βαδίζει στο κόκκινο χαλί… Αίφνης την βλέπουμε να χαμογελά, να κοιτά πονηρά γύρω της και να βγάζει τα δωδεκάποντα και όχι δεν σταματά εκεί.

Αρχίζει να παίζει… κουτσό, θέλοντας να δείξει την άκρως παιχνιδιάρικη διάθεση που θα έχει τόσο η ίδια όσο και οι καλεσμένοι της στην ολοκαίνουργια εκπομπή του Μεγάλου Καναλιού, η οποία υπολογίζεται να κάνει πρεμιέρα στους δέκτες μας τις τελευταίες ημέρες του μήνα.

Μάλιστα, κάποια “κλικ” από το τρέιλερ καταφέραμε να σας τα εξασφαλίσουμε και σας τα παρουσιάζουμε σήμερα, έτσι για να πάρετε μία μικρή γεύση, σε περίπτωση που δεν έχετε δει την Σμαράγδα στο συγκεκριμένο τρέιλερ του Mega.

Read More

And More