Χείμαρρος ο Γιώργος Τσαλίκης για Γρηγόρη Γκουντάρα – Ναταλί Κάκκαβα: «Όλες τις φορές που μιλάνε, λένε βλακείες»

Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2night Show βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης 2/11 ο Γιώργος Τσαλίκης.

Ο γνωστός τραγουδιστής, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πολυσυζητημένη κόντρα του με τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Ναταλί Κάκκαβα, ενώ παράλληλα έστειλε τα δικά του μηνύματα στους δύο παρουσιαστές. 

«Όλα αυτά που λέω δημόσια είναι μέσα από κόπο, από λάθη και πόνο. Μιλάω βιωματικά μαθαίνω από τα λάθη μου και γίνομαι καλύτερος. Με ρωτούσαν όλοι γιατί ασχολούμαι και η απάντηση είναι γιατί έτσι γουστάρω.

Για να το νιώθω και να με τσιγκλάει κάτι μέσα μου πρέπει να το σεβαστώ αυτό που νιώθω μέσα μου και ας μου λένε οι δικοί μου ότι δεν αξίζει. Πρέπει να σεβαστώ το θέλω μου και ας είναι λάθος. Δεν μου αρέσει να βλέπω ανθρώπου να θυματοποιούνται γιατί όταν είναι άλλοι άνθρωποι θύματα σφυρίζουν αδιάφορα», είπε αρχικά ο Γιώργος Τσαλίκης. 

Και συνέχισε: «Αυτά τα δύο γλυκά παιδιά, τον τελευταίο χρόνο όποτε έχουν βγει δημόσια να μιλήσουν, έχουν κάνει βλακεία. Όλες τις φορές που μιλάνε λένε βλακείες, οπότε καλύτερα να τους πει κάποιος “μη μιλάτε”. Βγήκε και είπε δεν θα ασχοληθώ με τα ψυχολογικά του Τσαλίκη και το θεώρησα μέγα λάθος να θίξεις τα ψυχολογικά. Έγινε ένας λάθος, το λάθος μπορεί να μην έγινε από εσάς αλλά ο λάθος χειρισμός έγινε από εσάς και σε αυτό τον λάθος χειρισμό, όσο θέλω να αντιδρώ θα αντιδρώ».

«Θα προτιμούσα να με πάρει ο Γρηγόρης ένα τηλέφωνο στην αρχή και να μου πει ότι δέχτηκε την πρόταση σαν επαγγελματίας. Με είχαν δεσμεύσει για δύο χρόνια. Όταν ξέρεις ότι ο άλλος έχει φάει τέτοιο πακέτο δύο χρόνια, δεν σφυρίζεις αδιάφορα και βγαίνεις και λες ότι αυτός ο άνθρωπος έχει ψυχολογικά. Αντιδρώ εκρηκτικά και αυθόρμητα πάντα όμως ξέρω τι λέω», συμπλήρωσε ο Γιώργος Τσαλίκης.

 

Τέλος, ο Γιώργος Τσαλίκης κατέληξε: «Πιστεύω πως αν ποτέ με τον Γρηγόρη και την Νάταλι πίναμε ένα καφεδάκι χωρίς τις κάμερες θα δίναμε πολλά δίκια ο ένας στον άλλο. Είναι καλά παιδιά με πολλές κακές στιγμές. Θέλω να πω στη Νάταλι όταν είναι εξαιρετική στο J2US, τραγουδάει πολύ ωραία και μου αρέσει το στυλ της και το ήθος της. Στον Γρηγόρη θα ήθελα να πω να θυμηθεί την τελευταία συζήτηση που είχαμε κάνει όταν είχε φύγει από την Ελένη Μενεγάκη.

Read More

And More