Χείμαρρος ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης! «Κόντεψα να πνίξω τον Μουζουράκη, με κρατούσαν οι άλλοι»

Για τις εντάσεις και τα πιο ακραία περιστατικά που έχει βιώσει στη δουλειά μίλησε ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ «Αυτός κι ο άλλος» το βράδυ της Πέμπτης. Ο γνωστός ηθοποιός εξήγησε ότι δεν γίνονται αυτοσχεδιασμοί στους «Άγαμους Θύταις» και όλα πάνε βάσει των κειμένων που έχουν γραφτεί. Αποκάλυψε, μάλιστα, πως όταν ο Πάνος Μουζουράκης θέλησε να κάνει κάτι δικό του, υπήρξαν… εντάσεις!

«Όσοι το κάνουν κόντεψα να τους πνίξω… Ο Πάνος Μουζουράκης! Ήθελε να πει κάτι και του είπα ότι “εδώ δεν κάνεις και δε λες τίποτα, παίζεις με αυτό τον τρόπο”. Βέβαια ήταν πολύ μελετηρός, ταλαντούχος κατά τη γνώμη μου. Αυτό έγινε πριν 5-6 χρόνια και ήταν και μαζί μας και ο αγαπημένος μου ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας.

Ο Μουζουράκης, λοιπόν, είχε μια ιδιαίτερη τρέλα, οπότε τον έπιασα από το λαιμό. Θα τον έδερνα, αλλά με κρατούσαν. Μα, μου λέει, να εκφραστώ… Του λέω όχι, εδώ υπογράφουν άνθρωποι κείμενα, θα κάνεις αυτό ακριβώς που είπαμε. Δεν γίνεται αλλιώς. Η δουλειά είναι μια παρτιτούρα. Πες ότι είμαστε ορχήστρα, θα παίζει ο καθένας ότι θέλει;», είπε ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης.

Read More

And More