Χειμωνέτος στο Tlife: «Για μένα η οικονομική κρίση ήλθε το 2000»!

Χειμωνέτος στο Tlife: «Για μένα η οικονομική κρίση ήλθε το 2000»! | tlife.gr
Στο Tlife μίλησε ο πρωταθλητής-επιχειρηματίας Γιώργος Χειμωνέτος για μια από τις μεγαλύτερες περιπέτειες της ζωής του!
Ο λόγος για τα 100 εκατομμύρια δραχμές που έχασε το 2000 εξαιτίας των κατηγοριών για χρήση αναβολικών που του έγιναν πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϋ.
Όπως μας είπε αποκλειστικά ο Γιώργος Χειμωνέτος η υπόθεση του βρίσκεται ακόμη σε δικαστική διαμάχη και δεν έχει αποδοθεί δικαιοσύνη.
«Δεν έφταιγα! Ήταν αδικία! Κατηγορήθηκα άδικα.», λέει ο πρωταθλητής ποδηλάτης και αναφέρει πόσο πολύ του στοίχησε αυτή η υπόθεση.
Ακόμη, δηλώνει πως ταλαιπωρήθηκε 4 ολόκληρα χρόνια μέχρι να τελειώσει αυτό το θέμα, και έκτισε την ποινή των δυο χρόνων αποκλεισμού που του επέβαλαν κανονικά.
Έντονα απογοητευμένος από αυτήν την ιστορία, η οποία όπως λέει ακόμη και τώρα «δεν έχει διαλευκανθεί αφού ποτέ δεν έγινε δίκη», λέει πως ο ίδιος έχασε παρά πολλά.
«Μέσα σε μια νύχτα ακυρώθηκαν όλα. Έχασα συμβόλαια, χορηγούς και ταλαιπωρήθηκα πολύ χωρίς να φταίω», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Σήμερα, ο Γιώργος Χειμωνέτος βρίσκεται στη Ρόδο όπου διευθύνει ένα beach bar.

Ακόμη, για την προσωπική του ζωή και τη σχέση του με την Κάτια Ζυγούλη είχε μιλήσει και σε εβδομαδιαίο περιοδικό.
«Με την Κάτια είχαμε μια πολύ καλή σχέση», είπε και πρόσθεσε για το γάμο της με το Σάκη Ρουβά ότι: « Ο Σάκης και η Κάτια είναι καλοί μου φίλοι. Χαίρομαι γιατί έχουν μια πολύ καλή οικογένεια. Φαίνονται πολύ δεμένοι και ταιριαστοί»

READ more