Xenia Ghali: Ανατρεπτική φωτογράφιση για διεθνή συνεργασία!

Η Xenia Ghali είναι ένα από τα καλύτερα παραδείγματα του ελληνικού ταλέντου που διαπρέπει στο εξωτερικό. Μας πρωτοσυστήθηκε πριν από μερικά χρόνια και μας εντυπωσίασε με το πλούσιο βιογραφικό το οποίο έχει ήδη χτίσει στα 26 της. Έχει εντυπωσιακές συνεργασίες στο ενεργητικό της, τόσο στη χώρα μας όσο και στο Νέα Υόρκη όπου είναι η βάση της τα τελευταία χρόνια. Το TLIFE την γνώρισε καλύτερα μέσα από μία απολαυστική βόλτα-συνέντευξη στο κέντρο της Αθήνας. Λίγους μήνες αργότερα την συναντά ξανά στα παρασκήνια της νέας της φωτογράφισης.

Η Xenia είναι το ίδιο χαμογελαστό και γεμάτο ενέργεια κορίτσι που μας κέρδισε μέσα από τη συμμετοχή της στο The Ace Of Hearts Tour στο πλευρό του κορυφαίου Έλληνα σταρ, Σάκη Ρουβά. Το κορίτσι που μπορεί να μεταμορφωθεί όμως στο stage αλλά και όταν οι περιστάσεις το απαιτούν. Όπως εδώ!

Η γνωστή DJ και μουσική παραγωγός ανέλαβε τον ρόλο του μοντέλου σε ένα concept που ολοκληρώθηκε σε δύο σκέλη! Το TLIFE βρέθηκε στο πρώτο μέρος της φωτογράφισης που πραγματοποίησε ο Κοσμάς Κουμιανός και θα χρησιμοποιηθεί για επαγγελματικές συνεργασίες της Xenia Ghali που θα δούμε σύντομα σε Ελλάδα και Αμερική.

Το πρώτο μέρος, όπως βλέπεις και στις αποκλειστικές φωτογραφίες του TLIFE, είχε πιο street looks. Το δεύτερο μας παρουσιάζει μια πιο fashion εκδοχή της προσωπικότητας της Xenia Ghali.

Τα κομμάτια που επέλεξε είναι από τους σχεδιαστές Δημήτρη Πέτρου, Mi- Ro, Δημήτρη Ορδουλίδη, Βασίλη Θωμόπουλο, Απόστολου Μητρόπουλου (Underground), Διονύση Πυρομάλη (Boudoir).

Το styling στη φωτογράφιση επιμελήθηκε η Φανή Πολυχρονίου, το μακιγιάζ η Μαρία Δημοπούλου, και τα μαλλιά ο Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος. Η αγαπημένη ομάδα της σε όλες τις δουλειές της!

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More