Xenia Ghali: Η μουσική αποκάλυψη του Μadwalk – Δες βίντεο με τις συνεργασίες της βραδιάς

Στα καλύτερα του Μadwalk δεν θα μπορούσαμε να μην αναφέρουμε και την ταλαντούχα Xenia Ghali. Λίγες μέρες πριν το fashion music project σου είχαμε πει ότι η γνωστή dj και παραγωγός θα συμμετέχει σε τρία act. Κατάφερε λοιπόν να κερδίσει τις εντυπώσεις με τις τρεις μοναδικές συνεργασίες της οι οποίες έγιναν αντικείμενο συζήτησης την επόμενη μέρα.

Η πρώτη συνεργασία της με την Τάμτα απογείωσε το κοινό παρουσιάζοντας τη νέα επιτυχία «Always Broken», σε μία άκρως καλοκαιρινή εμφάνιση που πλαισιώθηκε με τις δημιουργίες των MI-RO.

Του ίδιου σχεδιαστή ρούχο φόρεσεκαι στο κόκκινο χαλί η Xenia και το συνδύασε με παπούτσια Steve Madden και κοσμήματα του Διονύση Πυρομάλη.

To δεύτερο act στο οποίο συμμετείχε ήταν στην παρουσίαση του “The Red Dress“.

Στη σκηνή βρέθηκαν η Ήβη Αδάμου, η Courtney και η Ελισάβετ Σπανού για να αναδείξουν το ξεχωριστό αυτό φόρεμα, υπό τους dance ήχους της ταλαντούχας Xenia Ghali.

Τέλος, η Δούκισσα Νομικού σε ακόμα ένα Madwalk πραγματοποίησε μία εμφάνιση-έκπληξη ερμηνεύοντας με το δικό της τρόπο τη διαχρονική επιτυχία “Oops, I did it again” σε remix εκτέλεση της Xenia μαζί με τις δημιουργίες της Celia Kritharioti – Haute Couture.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

To ΤLIFE στο 4ο Madwalk – The Fashion Music Project! Όσα έγιναν – Φωτογραφίες και βίντεο!


Read More

And More