Χιλιάδες κορίτσια διεκδικούν το στέμμα της ομορφιάς !

Τα νιάτα δίνουν ραντεβού με την ομορφιά στον ΑΝΤ1 ! Για ακόμα μία χρονιά, το κανάλι του Αμαρουσίου μένει πιστό στις τηλεοπτικές του παραδόσεις και διοργανώνει τον λαμπερό διαγωνισμό ομορφιάς για την ανάδειξη της «Σταρ Ελλάς, Μις Ελλάς και Μις Γιανγκ 2010».

Τι κι αν διανύουμε …χαλεπούς καιρούς ; Οι άνθρωποι του ΑΝΤ1 αποφάσισαν να φιλοξενήσουν και φέτος τα καλλιστεία κάτω απο την τηλεοπτική τους στέγη και ετοιμάζουν μία άκρως λαμπερή γιορτή ,έτσι για να μας φτιάξουν βρε παιδί μου λιγάκι και την διάθεση και να μας κάνουν να ξεφύγουμε έστω και για ένα βράδυ απο γκρίζο της καθημερινότητας.

Οσο για την κριτική επιτροπή; Το έργο της αναμένεται να είναι ιδιαίτερα δύσκολο, μιας και στις εγκαταστάσεις του καναλιού έχουν φτάσει μέχρι στιγμής κοντά στις …6000 αιτήσεις ! Ο προκριματικός δε όπου θα επιλεγεί η τελική 25άδα αναμένεται να διεξαχθεί κάποια στιγμή μέχρι τα τέλη του μήνα, ενώ τα καλλιστεία θα διοργανωθούν περί τα μέσα Ιουνίου, όπως έγινε και πέρσι.

Οι Αντεννικοί ήδη έχουν σηκώσει μανίκια και δουλεύουν πυρετωδώς για την συγκεκριμένη εκδήλωση, αφού θέλουν και φέτος να καταφέρουν να μας προσφέρουν μία άψογη βραδιά και απο πλευρά λάμψης, αλλά και απο πλευρά διοργάνωσης. Την παρουσίαση για δεύτερη συνεχόνη σεζόν θα αναλάβει η Βίκυ Καγιά και εγώ εύχομαι μόνο, να έχει ξεκινήσει τίποτα …ταχύρυθμα μαθήματα παρουσίασης.

Συγνώμη που για ακόμα μία φορά μου χτυπά την πόρτα ο …κακός εαυτός μου και δεν μπορώ να αντισταθώ και θα του ανοίξω, αλλά τι να κάνω; Πρέπει να το ομολογήσω …Ελπίζω φέτος να είναι πιο άνετη, πιο χαλαρή, πιο άμεση και ζεστή, γιατί η μαύρη αλήθεια είναι ,πως πέρσι κοντεύαμε να πάθουμε …κρυοπαγήματα απο την επιτιδευμένη …ζεστή παρουσία της. Για να μην μιλήσω και για την αμηχανία που είχε ώρες-ώρες … Την λυπήθηκε η ψυχή μου.

READ more