Χολιγουντιανή ηθοποιός αποκάλυψε πως έχει θηλάσει τον… σύζυγό της! Video

Η Kristen Bell είναι από τις ηθοποιούς που δεν μασάνε τα λόγια τους, ενώ δεν ντρέπεται να αποκαλύψει λεπτομέρειες της προσωπικής της ζωής που δεν θέλει να μάθει κανένας μας. Αυτή την φορά, μιλώντας στην διαδικτυακή εκπομπή “Momsplaining” – μια σειρά από συνεντεύξεις που φιλοξενείται στο Ellentube της Ellen DeGeneres – αποκάλυψε πως έχει αφήσει τον άντρα της να την… θηλάσει.

Βέβαια, είχε έναν αρκετά σημαντικό λόγο για να επιτρέψει στον σύζυγό της, Dax Shepard, να κάνει κάτι τέτοιο. Η μητέρα δύο παιδιών και χολιγουντιανή ηθοποιός αποκάλυψε πως είχε πάθει τρεις φορές μαστίτιδα, με συνέπεια να έχει μπλοκάρει το γάλα από τους γαλακτοφόρους αδένες της και να μην μπορεί να κατέβει. Έτσι… ζήτησε από τον σύζυγό της να ρουφήξει εκείνος το γάλα.

«Μπορούμε να το συζητήσουμε, να το κάνουμε να είναι περίεργο, ή απλά να το κάνεις», του είπε η Kristen Bell και εκείνος άρχισε να θηλάζει, ενώ στη συνέχεια έφτυνε σε ένα δοχείο το γάλα που ρουφούσε. Παρ’ όλα αυτά κατέληξε πως δεν έχει νιώσει πιο ερωτευμένη στη ζωή της!

Δες το βίντεο:

Read More

And More