Χοψονίδου – Σπανούλης: Oι απολαυστικές βουτιές στην Μύκονο με τα πέντε παιδιά τους! Το αψεγάδιαστο κορμί της Ολυμπίας

Το καλοκαιρινό πρόγραμμα της Ολυμπίας Χοψονίδου και του Βασίλη Σπανούλη έχει μόνο χαλάρωση, βουτιές και πολλά παιχνίδια με τα πέντε υπέροχα παιδιά τους! Η πρώην Σταρ Ελλάς και ο αρχηγός του Ολυμπιακού απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές στην Μύκονο, μακριά από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις του Σπανούλη στην Αθήνα. Το ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz έχει αποκτήσει μια πανέμορφη οικογένεια – τρεις γιους και δύο κόρες – και βιώνει οικογενειακές στιγμές ευτυχίας!

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε σύσσωμη την οικογένεια Σπανούλη σε πολυσύχναστη παραλία της Μυκόνου να απολαμβάνει τον ήλιο και την θάλασσα του Αιγαίου! Η Ολυμπία Χοψονίδου είχε συνεχώς την προσοχή της στραμμένη στα παιδιά της – τον Θανάση, τον Βασίλη, τον Δημήτρη και την Αιμιλία  – και ειδικά στην μικρή Αναστασία, η οποία είναι μόλις ενάμισι ετών. Φυσικά είχε την απεριόριστη βοήθεια του συζύγου της αλλά και της αδερφής της, Βαλέριας, η οποία κάνει μαζί τους διακοπές!

Αυτό που έκανε μεγαλύτερη εντύπωση ήταν φυσικά το αψεγάδιαστο κορμί της Ολυμπίας, η οποία παρά τις απανωτές εγκυμοσύνες διατηρεί μία εντυπωσιακή σιλουέτα! Οι φωτογραφίες χωρίς ίχνος ρετούς το αποδεικνύουν…

Δες όλες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More