Χορεύετε; Τότε βρείτε ταίρι και πάρτε μέρος στον διαγωνισμό χορού του Φώτη και της Μαρίας!

Προσπάθειες για να ελαφρύνουν το κλίμα των ημερών και να προσφέρουν στιγμές ανεμελιάς, κάνουν ο Φώτης και η Μαρία, γι’ αυτό, μέσα από την εκπομπή τους «ΦΜ Live» διοργανώνουν διαγωνισμό χορογραφίας. Το τραγούδι, που καλούνται να χορογραφήσουν οι τηλεθεατές, είναι το σήμα της εκπομπής, που συνέθεσε το συγκρότημα «Μέλισσες».

Για να λάβει μέρος κάποιος στο διαγωνισμό θα πρέπει να συνδεθεί στη σελίδα «ΦΜ Live» στο Facebook και να κλικάρει στο εικονίδιο του διαγωνισμού. Εκεί θα βρει οδηγίες για να:

* διαβάσει και να αποδεχθεί τους όρους συμμετοχής
* συμπληρώσει και να υποβάλλει έντυπο συμμετοχής
* κατεβάσει το τραγούδι “ΦΜ” το οποίο παρέχεται στη σελίδα
* βιντεοσκοπήσει τον εαυτό του και την παρέα του σε πρωτότυπη χορογραφία του τραγουδιού
* ανεβάσει το βίντεο/συμμετοχή στη σελίδα

Το βίντεο δεν θα πρέπει να ξεπερνάει τα 60’’ και η χορογραφία να εκτελείται από 2 – 4 άτομα. Ο νικητής θα έχει έπαθλο 4000 ευρώ.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού, ο Φώτης και η Μαρία, θα καλούν τους τηλεοπτικούς τους φίλους να κάνουν like στις χορογραφίες, που προτιμάνε. Όλα τα βίντεο θα φαίνονται ανάλογα με τον χρόνο, που ανέβηκαν στην ειδικά διαμορφωμένη σελίδα.

Τα 12 πιο αγαπημένα βίντεο, θα φαίνονται σε ειδική περιοχή της σελίδας, στο «Τοp 12».

Ημιτελική Φάση :

Τα 12 βίντεο με τα περισσότερα likes θα περάσουν στην ημιτελική φάση του διαγωνισμού: Tα likes τους θα μηδενιστούν και για μία εβδομάδα η εκπομπή θα καλεί το κοινό να διαλέξει τα τρία καλύτερα.

Τελική Φάση :

Στις αρχές Ιουνίου 2013, τα likes και πάλι θα μηδενιστούν και η εκπομπή θα καλέσει το κοινό να αναδείξει τον νικητή ανάμεσα στα τρία καλύτερα. Σημαντικό ρόλο στην αξιολόγηση θα παίξει η πρωτοτυπία και η δημιουργικότητα του κάθε βίντεο. Όσοι θέλουν, εκτός διαγωνισμού, μπορούν να ανεβάζουν δικά τους βίντεο στην περιοχή ΦΜ Friends.

Read More

And More