Χορεύτρια του Νότη Σφακιανάκη αποκαλύπτει: “Είναι ψέμα ότι μας πλήρωσε η Πάολα”

Δεν λέει να κοπάσει ο σάλος από την επεισοδιακή διάλυση της συνεργασίας της Πάολας με τον Νότη Σφακιανάκη. Κι ενώ τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών ανέφεραν πώς η τραγουδίστρια πλήρωσε από την τσέπη της όλο το προσωπικό του νυχτερινού κέντρου, χορεύτρια από το μπαλέτο του “άρχοντα της πίστας” το διέψευσε κατηγορηματικά.

«Το ψέμα βγήκε από τον Παράδεισο…..Για όλους εσάς που διαβάζετε ότι γράφουν κάποιοι “δημοσιογράφοι” και τα πιστεύετε να σας πληροφορήσω ότι δεν πληρωθήκαμε ποτέ για το Σάββατο που δεν δουλέψαμε στο #Gazilive τελευταία στιγμή…..Και φυσικά ούτε τις επόμενες μέρες!!! (Το γράφω γιατί με ρωτήσατε πολλοί! Και η παραπληροφόρηση έχει τα όρια της…)» έγραψε αρχικά η εντυπωσιακή Κατερίνα Βασιλείου.

Στη συνέχεια, όμως, και συγκεκριμένα απαντώντας σε διαδικτυακό φίλο της, η ίδια αποκάλυψε πώς έχουν γραφτεί ανακρίβειες, αλλά έπλεξε το εγκώμιο της Πάολα, γράφοντας: «Υπέροχη, μοναδική, θεαααα αλλά στο τέλος γράφτηκε πολύ ψέμα!!! Βγείτε να αποκαταστήσετε την Αλήθεια!!! Είναι κρίμα γιατί περάσαμε υπέροχα».

Read More

And More