Χώρισαν Αθηνά New York και Αλέξης Παππάς

Η Αθηνά New York δηλώνει και πάλι ελεύθερη και ωραία, επιβεβαιώνοντας έτσι τις φήμες για τον χωρισμό της από τον Αλέξη Παππά. 

Το ζευγάρι του The Bachelor 2 δεν είναι πλέον μαζί, μετά από μια περίοδο έντονης φημολογίας για την σχέση του. Την αποκάλυψη έκανε η Αθηνά New York μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram.

Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου και η Αθηνά New York δήλωσε στο instagram: «Δεν θα πω ψέματα, ευχόμουν να είχα έναν Βαλεντίνο φέτος! Για πάντα μόνη» έγραψε η πρώην παίκτρια του The Bachelor αποκαλύπτοντας έτσι πως είναι και πάλι μόνη στα προσωπικά της.

Στη συνέχεια η Αθηνά New York αποκάλυψε τα  δώρα που θα ήθελε να πάρει στον εαυτό της για τον Βαλεντίνο, μιας και δεν έχει κάποιον σύντροφο στο πλευρό της.

Αλέξης Παππάς – Αθηνά New York: Τίτλοι τέλους για την σχέση τους

Δεν έχουν πάνω από τρεις μήνες από τότε που το The Bachelor 2 έριξε αυλαία με τον Αλέξη Παππά να ανακοινώνει στην Αθηνά New York πως θέλει να συνεχίσουν μαζί.

Τα πράγματα ωστόσο άλλαξαν σύντομα για το ζευγάρι, μιας και η Αθηνά New York αναχώρησε εκτάκτως για την Αμερική μιας και η βίζα της είχε λήξει.

Τελευταία φορά που τους είδαμε μαζί ήταν τα Χριστούγεννα, όταν ο Αλέξης Παππάς συνομίλησε Live στο instagram με την Αθηνά του.

Έκτοτε οι αναρτήσεις αλλά και οι αναφορές στα social media περιορίστηκαν αισθητά. Ο φετινός Άγιος Βαλεντίνος έφερε και το επίσημο τέλος στη σχέση τους, με τον Αλέξη Παππά να κρατά την σιωπή του για την προσωπική του ζωή.

Δες επίσης: Αλέξης Παππάς: Στην Κύπρο με εντυπωσιακή μελαχρινή μετά τα δημοσιεύματα περί χωρισμού με την Αθηνά New York

Read More

And More