Χώρισαν η Ευγενία Σαμαρά και ο Γιάννης Ποιμενίδης μετά από εννιά χρόνια;

Σύννεφα φαίνεται πως έχουν σκεπάσει τη σχέση της Ευγενίας Σαμαρά και του Γιάννη Ποιμενίδη.

Το ζευγάρι που μετρά εννιά χρόνια κοινής πορείας και ζούσε κάτω από την ίδια στέγη φαίνεται πως περνά μια κρίση. Σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα της εφημερίδας On Time και το ρεπορτάζ που μετέφερε σήμερα η εκπομπή “Πρωινό” οι δυο ηθοποιοί αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους εδώ και ένα μήνα.

Μάλιστα, η Φωτεινή Πετρογιάννη ανέφερε πως προσπάθησαν να επικοινωνήσουν με το ζευγάρι που δεν επιθυμεί να επιβεβαιώσει αλλά ούτε να διαψεύσει τη συγκεκριμένη είδηση. Το περιβάλλον τους ωστόσο, επιβεβαιώνει πως το γυαλί ανάμεσά τους έχει ραγίσει χωρίς ωστόσο να αποκλείεται το ενδεχόμενο μιας επανασύνδεσης, ενώ και οι δυο εξακολουθούν να διατηρούν στα social media τις κοινές τους φωτογραφίες.

«Ο Γιάννης παίζει πρωταρχικό ρόλο στη ζωή μου. Μετά από τόσα χρόνια είναι οικογένειά μου. Γνωριστήκαμε στην “Εκδρομή” κάναμε παρέα, ήμασταν φίλοι. Προφανώς δεν ήμασταν κολλητοί. Είχαμε πολύ ωραία επαφή σαν μυαλά, στην επικοινωνία. Είναι πολύ πιο ουσιαστικό για μένα το ότι τον γνώριζα πριν να είμαστε μαζί και τον θαύμαζα. Στο δικό μου μυαλό υπάρχει πολύ το κομμάτι της επικοινωνίας. Είναι ο άνθρωπος που μπορώ να πω τα πάντα…

Δεν υπάρχει συνταγή επιτυχίας. Αν ένα πράγμα θεωρώ σημαντικό στις σχέσεις είναι η επικοινωνία… Ο γάμος σαν μυστήριο είναι κάτι μακρινό για μένα, δεν είναι κάτι που υπάρχει πολύ στο μυαλό μου. Δε λέω ότι αποκλείεται, αλλά δε μου έχει γεννηθεί τέτοια ανάγκη. Είμαι πιο κοντά στην ιδέα ενός παιδιού, ότι ίσως και να θέλαμε. Αλλά δε σου κρύβω ότι με αγχώνει πολύ. Πρέπει να είσαι εκεί. Θα έκανα οικογένεια χωρίς γάμο. Το μυστήριο δε πιστεύω ότι θα άλλαζε κάτι στη ζωή μου. Ένα παιδί θα άλλαζε. Αν είναι να γίνει κάτι, ας γίνει μια αλλαγή» είχε πει τον περασμένο Φεβρουάριο στην εκπομπή “Night Out” η Ευγενία Σαμαρά για τη σχέση τους και το ενδεχόμενο να δημιουργήσουν τη δική τους οικογένεια.

Read More

And More