Χώρισαν η Miley Cyrus και ο Liam Hemsworth… ξανά! Γιατί ακύρωσαν τον γάμο τους;

Χώρισαν η Miley Cyrus και ο Liam Hemsworth… ξανά! Γιατί ακύρωσαν τον γάμο τους; | tlife.gr

Για ακόμη μια φορά η Miley Cyrus και ο Liam Hemsworth αποφάσισαν να χωρίσουν. Το διάσημο ζευγάρι της διεθνούς showbiz ήταν αρραβωνιασμένο τα τελευταία χρόνια και ετοιμαζόταν να ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου, μέχρι που αποφάσισε να ακυρώσει οριστικά τον αρραβώνα του. Μάλιστα, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που ήθελαν την διάσημη τραγουδίστρια και τον γοητευτικό ηθοποιό να έχουν ήδη παντρευτεί κρυφά.

Σύμφωνα με το “OK! Australia”, η Miley και ο Liam χώρισαν γιατί δεν μπορούσαν να συμφωνήσουν στο αν θέλουν παιδιά ή όχι. Ο 28χρονος ηθοποιός επιθυμεί να αφήσει πίσω του την εργένικη ζωή και να κάνει παιδιά, ενώ η 25χρονη pop star δεν είναι ακόμη έτοιμη για αυτό το μεγάλο βήμα στην ζωή της.

«Αυτός θέλει παιδιά και δεν θέλει να το αναβάλει διαρκώς, αλλά δεν είναι η κατάλληλη περίοδος σύμφωνα με την Miley. Είναι συντετριμμένος. H Miley ακύρωσε τα σχέδια για το γάμο και ο Liam έχει κουραστεί από όλο αυτό. Δεν μπορούν να τα βρουν τους τελευταίους μήνες», γράφει χαρακτηριστικά το περιοδικό και προσθέτει: «Στην ουσία η Miley δεν θέλει να παντρευτεί. Είναι κάτι που όλοι οι υπόλοιποι καταλαβαίνουν εκτός από τον Liam.. Η οικογένειά του τον παρακαλεί εδώ και καιρό να το καταλάβει, αλλά αυτός έχει εμπιστοσύνη στην Miley. Τώρα νιώθει πως είναι ηλίθιος».

Αξίζει να σημειωθεί πως η Miley Cyrus έσβησε όλες τις δημοσιεύσεις της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και άλλαξε την φώτο προφίλ της με μαύρο…

READ more