Χώρισαν μετά από δύο χρόνια Καιλή – Διαμαντίδης!

Η γνωστή πολιτικός Εύα Καΐλή φέτος απόλαυσε τις καλοκαιρινές της διακοπές χωρίς τον σύντροφό της και καταξιωμένο στον χώρο της ναυτηλίας εφοπλιστή, Πασχάλη Διαμαντίδη. Αυτό μάλιστα, είναι κάτι που επιβεβαιώνει όλα όσα ακούγονταν τελευταία περί χωρισμού του ζευγαριού.

Το ζευγάρι, όπως διαβάσαμε στην Real Life, από την πρώτη στιγμή ζούσε μια σχέση πάθους -ακόμα και στις δημόσιες εμφανίσεις του ήταν ιδιαίτερα διαχυτικό- κι αδιαφορούσε για τα αδιάκριτα βλέμματα. Το ίδιος εκρηκτικό ήταν και στους καβγάδες του, που γρήγορα όμως, τελείωναν.

Οι πολλές δραστηριότητες όμως, και οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, δεν τους άφηναν πολύ ελεύθερο χρόνο για να χαρούν τον έρωτά τους κι αυτό ήταν κάτι που συχνά δημιουργούσε παραξηγήσεις μεταξύ τους.

Ένα τελευταίο επεισόδιο ανάμεσά τους, τους έκανε να χάσουν τις ισσοροπίες που διατηρούσαν τόσο καιρό στη σχέση τους. Στενός τους φίλος δήλωσε στην Real Life: ”Μετά από δύο χρόνια σχέσης, και μάλιστα τόσο παθιασμένης όπως ήταν η δική τους, σκέφτεσαι αν πρέπεις να προχωρήσεις σε κάτι πιο σοβαρό ή αν είναι καλύτερα να χωρίσεις. Η Εύα και ο Πασχάλης τελικά αποφάσισαν να δώσουν τέλος στη σχέση τους. Υποσχέθηκαν όμως ο ένας στον άλλο να μείνουν φίλοι.”.

Τέλος, η απόφασή τους να χωρίσουν ήρθε στα τέλη Ιουλίου, μετά την επιστροφή της Εύας από ταξίδι της στη Σαρδηνία με τη μητέρα της.

Read More

And More