Η Courtney Cox χώρισε μετά από 11 χρόνια γάμου!

Η Courtney Cox είναι μία από τις ηθοποιούς που αγαπήσαμε μέσα από την επιτυχημένη σειρά “Φιλαράκια”.Και παρόλο που η ζωή της ταυτίστηκε με τον ρόλο ήταν γνωστό ότι είναι παντρεμένη με τον ηθοποιό David Arquette. To ζευγάρι είναι παντρεμένο από το 1999 και έχει αποκτήσει μία κόρη που είναι σήμερα έξι χρονών.

Η γνωριμία τους έγινε το 1996 στα γυρίσματα της τανίας “Scream” και έκτοτε ζούσαν τον απόλυτο έρωτα. Ωστόσο από τον Σεπτέμβριο είχαν αρχίσει να κυκλοφορούν φήμες ότι ο 39χρονος δεν τα πηγαίνει και πολύ καλά με την 46χρονο σύντροφό του. Μάλιστα είχαν κυκλοφορήσει καιι φωτογραφίες του Arquette στις οποίες δεν φοράει το δαχτυλίδι του γάμου τους.

Έτσι, την Δευτέρα αποφάσισαν για να δώσουν ένα τέλος στις φήμες να προχωρήσουν σε επίσημη ανακοιώνηση με την οποία επιβεβαιώνουν τον χωρισμό τους. Για την ακρίβεια το ζευγάρι αποφάσισε να μείνει για λίγο καιρό δοοκιμαστικά σε διάσταση αλλά παρόλα αυτά δηλώνουν πως θα παραμείνουν φίλοι και αφοσιωμένοι γονείς.

“Ο λόγος είναι ότι χρειάζεται να καταλάβουμε καλύτερα τους εαυτούς μας και να δούμε τι ζητάμε από τον συντροφό μας και τι περιμένουμε από το γάμο μας. Παραμένουμε πολύ καλοί φίλοι και υπεύθυνοι γονείς και εξακολουθούμε να αγαπάμε ο ένας τον άλλο πάρα πολύ”, δήλωσαν χαρακτηριστικά.

Αυτό επιβεβαιώνεται κι από το γεγονός ότι στις αρχές του μήνα γύρισαν μαζί ένα χιουμοριστικό βίντεο όσον αφορά την ενδοοικογενειακή βία και είναι ντυμένοι κουνέλια!

Αξίζει να σημειώσουμε εδώ και την κοινή τους συμμετοχή στην ταινία “Scream 4”, η οποία θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2011.

Read More

And More