Χώρισε η Britney Spears ένα χρόνο μετά τον αρραβώνα

H Αμερικανίδα τραγουδίστρια είναι από την Παρασκευή το βράδυ single. Η είδηση έσκασε από τους εκπροσώπους τύπου της pop ντίβας και επιβεβαίωνε το γεγονός πως εκείνη και ο αρραβωνιαστικός της Jason Trawick δεν είναι πια μαζί. Η επίσημη ανακοίνωση έκανε λόγο για μια κοινή απόφαση σε ήρεμο και φιλικό κλίμα και την οποία πήρε το ζευγάρι από κοινού.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2009, ενώ ο γοητευτικός Jason έχει ήδη αναλάβει manager της τραγουδίστριας. Για πρώτη φορά τότε οι δύο τους αποφασίζουν να κάνουν κοινή εμφάνιση και να επισημοποιήσουν τη σχέση τους μπροστά στα φώτα της δημοσιότητας. Ένα χρόνο μετά ανακοινώνουν πως θέλους να χωρίσουν οι επαγγελματικοί τους δρόμοι, κάτι που μάλλον έδειχνε πως δεν είναι μαζί και στην προσωπική τους ζωή.

Παρόλα αυτά τον Μάρτιο του 2011 η Britney μιλά για τον αγαπημένο της και αναφέρει πως τα πάντα είναι φυσιολογικά μεταξύ τους. “Βλέπουμε μαζί ταινίες, κάνουμε γυμναστική και μας αρέσουν οι βόλτες χέρι-χέρι” ανέφερε τότε η τραγουδίστρια.

Η σχέση τους έμοιαζε να βαδίζει προς σταθερότερες βάσεις και έτσι το Δεκέμβριο του 2011 ο Jason και η Britney αρραβωνιάστηκαν. Ο Jason Μάλιστα έδειχνε να είναι πολύ ευχαριστημένος με την κοινή τους ζωή και να τα πηγαίνει καλά με τους δύο γιους της τραγουδίστριας.

Mάλιστα πριν από πριν από 2 περίπου χρόνια η Britney Spears γύρισε ένα “κινηματογραφικό” video clip για το τραγούδι criminal στο οποίο πρωταγωνιστής – και γοητευτικός παράνομος easy rider – ήταν ο τότε αγαπημένος της Jason Trawick. Θυμήσου το video εδώ…

Όλα αυτά μέχρι σήμερα, που ανακοινώθηκε και ο χωριμός τους. Το σκανδαλοθηρικό TMZ δημοσιεύει πληροφορίες πως η αιτία του χωρισμού είναι πως η Britney λατρεύει τα παιδιά και θα ήθελε να αποκτήσει κι άλλα μαζί με τον Jason. Αντίθετα ο ατζέντης της showbiz προτιμά να αφοσιωθεί στην καριέρα του και να κάνει νέα βήματα, τώρα που δεν βρίσκεται στη “σκιά” της μεγάλης star.

Read More

And More