Χώρισε και η Halle Berry!

Χώρισε και η Halle Berry! | tlife.gr

Η φήμη που τους ήθελε χώρια επιβεβαιώθηκε. H Halle Berry και ο Gabriel Aubry δεν είναι πια μαζί. Γνωρίστηκαν σε μία φωτογράφηση το 2006 και το 2008 απέκτησαν την κορούλα τους. Έπρεπε όμως να περάσουν 4 χρόνια για να καταλάβουν ότι δεν ταιριάζουν.

Την απάντηση στης φήμες έδωσε ο πρώην -πλέον- της Halle Berry, Gabriel: »Λυπάμαι που πρέπει να ομολογήσω πως εγώ κι η Halle χωρίσαμε. Είναι και θα είναι για πάντα έας από τους σπουδαιότερους ανθρώπους που έχω γνωρίσει στην ζωή μου. Είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσουμε να αγαπάμε και να εκτιμάμε ο ένας τον άλλον για πάντα».

Το χωρισμένο ζευγάρι βρίσκεται στην διαδικασία ρύθμισης της επιμέλειας του παιδιού. »Ο Θεός μας ευλόγησε με μία τόσο όμορφη κόρη. Η ευτυχία της είναι ότι πιο σημαντικό για μας κι ό,τι γίνει θα’ναι για το δικό της καλό. Σεβαστείτε ότι περνάμε μία δύσκολη προσωπική φάση» είπε ο Gabriel στους δημοσιογράφους.

Εν τω μεταξύ η Halle δεν φαίνεται και τόσο λυπημένη που χώρισε. Κυκλοφορεί ήρεμη, χαρούμενη και δέχεται την μία επαγγελματική πρόταση μετά την άλλη.

READ more