Χώρισε ο Αντίνοος Αλμπάνης – «Μια σχέση θέλει πολλή δουλειά»

Μια αποκάλυψη για την προσωπική ζωή του έκανε ο Αντίνοος Αλμπάνης. Ο αγαπημένος ηθοποιός, τον οποίο απολαύσαμε στο Maestro, αποκάλυψε στο κανάλι της Νάνσυς Παραδεισανού στο Youtube ότι χώρισε.

«Δεν έχω σχέση. Θα ήθελα πολύ να έχω. Είναι σημαντικό το να γυρνάς το βράδυ σπίτι από τη δουλειά και να υπάρχει ένας ώμος, μια αγκαλιά, ένα πιάτο φαΐ. Δεν το έχω επιλέξει στη φάση που είμαι τώρα. Βγήκα από μια σχέση πολύ πρόσφατα. Είμαι πολύ συντροφικός άνθρωπος και επενδύω πολύ στις σχέσεις» ανέφερε αρχικά ο Αντίνοος Αλμπάνης. 

«Γιατί χωρίζουν οι ζωές των ανθρώπων που αγαπήθηκαν με τόσο κόπο. Τελικά. Μια σχέση θέλει πολλή δουλειά. Πέρα από τη δουλειά που χρειάζεται να κάνεις για να λειτουργήσει μια σχέση, υπάρχει και ένα κομμάτι δουλειάς που πρέπει να κάνεις με τον εαυτό σου. Οπότε, αν εσύ έχεις δουλέψει σε έναν βαθμό και η άλλη πλευρά δεν το έχει κάνει τότε η σύγκλιση απέχει. Πρέπει να αφήσεις στον άλλον τον χώρο και τον χρόνο για να κάνει τη δουλειά με τον εαυτό του» εξομολογήθηκε ο Αντίνοος Αλμπάνης.

 

Read More

And More