Χώρισε ο Θοδωρής Μισόκαλος; Η ανάρτηση όλο νόημα της πρώην αγαπημένης του

Εδώ και δυο χρόνια ήταν full in love και δεν σταματούσαν να μοιράζονται όμορφα στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους με τους διαδικτυακούς τους φίλους. Ο λόγος για τον αδελφό της Ελένης Μενεγάκη, Θοδωρή Μισόκαλο και την κούκλα αεροσυνοδό αγαπημένη του Φένια. Το ζευγάρι έδειχνε να είναι πολύ δεμένο, ενώ το περσινό καλοκαίρι πέρασε το μεγαλύτερο διάστημα αγκαλιά στον πρώτυπο ξενώνα του Ματέο Παντζόπουλου στα Άχλα.

Μέχρι και τον Μάρτη μάλιστα, όλα έδειχνα να είναι καλά μεταξύ τους, με τον Θοδωρή να ανεβάζει στο Instagram φωτογραφίες με τρυφερά λόγια και φιλιά στην καλή του. και εκείνη να δημοσιεύει φωτογραφίες από τις βόλτες τους. Ακολούθησαν λίγοι μήνες σιωπής από τη μεριά του Θοδωρή στα social media, ενώ η όμορφη Φένια ανέβαζε φωτογραφίες από καλοκαιρινούς στάσεις της στα νησιά του Αιγαίο (ανάμεσά τους και η Άνδρος).

Μέχρι που ήρθε η όλο νόημα ανάρτησή της στο προφίλ της. Η όμορφη αεροσυνοδός αποκαλύπτει πως έζησε την απόγνωση και αισθάνεται προδομένη από κάποιον που αγαπούσε πολύ. Η ίδια αναφέρει πως σκεφτόταν να αλλάξει ακόμη και τη ζωή της για αυτόν τον άνθρωπο, χωρίς να αναφέρει όμως το όνομα του Θοδωρή!

Αναλυτικά η ανάρτηση της Φένιας:

«Αυτό το καλοκαίρι ήταν πάρα πολύ σημαντικό για τη ζωή μου. Βρέθηκα πριν ένα μήνα, αρχικά σε απόγνωση, προδομένη από κάποιον που αγαπούσα αληθινά ενώ ετοιμαζόμουν να αλλάξω δουλειά πηγαίνοντας σε ένα εντελώς νέο περιβάλλον και μέρος. Αλλά αναπάντεχα εμφανίστηκαν ένα σωρό άνθρωποι, η οικογένειά μου, και μετά φίλοι αγαπημένοι, απλοί γνωστοί που έγιναν και αυτοί αγαπημένοι κάνοντας ένα σωρό πράγματα για να είμαι καλά. Όλοι εκείνοι που μου έδειξαν την αγάπη τους και με στήριξαν παρότι δεν ήμουν και στην πιο αξιολάτρευτη φάση μου (δεν κράτησε και μια μέρα… ήρωες!). Και ήταν πραγματικά πολλοί. Τα πράγματα δεν είναι πάντα εύκολα. Αλλά προσπάθησαν να μου τα κάνουν όσο πιο εύκολα μπορούσαν. Σας ευχαριστώ και σας αγαπώ όλους πάρα πάρα παααααρα πολύ. Αυτό το καλοκαίρι τώρα αρχίζει. Δεν πίστευα καν ότι θα μπορούσα να είμαι ποτέ τόσο ήρεμη για να το πω. Όσο εμπιστευόμουν και όσο πονούσα. Όμως προσπάθησα πολύ να μη με πάρει από κάτω. Με κάθε τρόπο. Και είμαι αρκετά καλά. Και θα είμαι και ακόμα πιο καλά από σήμερα… γιατί σήμερα είναι εκείνη η μέρα για την οποία μίλαγε η Σκάρλετ Ο Χαρα (αν δεν έχωνα κάπου το “Οσα παιρνει ο ανεμος” θα έσκαγα).

Ευτυχώς πάντα συγχωρώ. Ακόμα και αυτούς που δεν το αξίζουν. Αλλά ποτέ δεν ξεχνάω -Αυτούς που δεν αξίζουν. Και αυτούς που αξίζουν. Να αγαπάτε τους ανθρώπους και να μην τους φοβάστε. Και για τον έναν που σας κορόιδεψε θα βρεθούν δέκα να είναι δίπλα σας. Συνεχίζουμε και προχωράμε παρέα πάντα. Τι ήταν η ζωή χωρίς φίλους;

Ps. Αν βρίσκεστε εδώ για κάποιο άλλο λόγο εκτός από μένα η τους δικούς μου ανθρώπους (χρειάζομαι συμπρωταγωνιστές στα στορι) καλύτερα να αποχωρήσετε… Δε θα υπάρξει τίποτα άλλο εκτός από εκείνους και εμένα (και τον Τζέραντ Μπάτλερ αν τον πέτυχω κάπου). Αυτή είναι η πρώτη και τελευταία έκθεση… θα επιστρέψω στα παλιά αμέσως. Σας φιλώ όλους, γνωστούς και αγνώστους. (Και κυρίως τους δικούς μου, τις μελισσούλες και τα αγόρια μου) .

Ps2. Σας ευχαριστώ για τα μηνύματα αλλά προτίμησα να τα αφήσω ανοιχτά μόνο για τους φίλους αυτή την περίοδο. Σύντομα θα επιστρέψω σολο- κληρωτικα».

Read More

And More