Χώρισε πασίγνωστη τραγουδίστρια – Έπαθε σοκ όταν είδε σε video το σύντροφό της… να την απατά!

Χώρισε χωρίς δεύτερη σκέψη μετά από όλο όσα είδε σε video η διάσημη τραγουδίστρια. Ενώ εκείνη έλειπε από το σπίτι, ο σύντροφος της έφερνε άλλες γυναίκες στο σπίτι και την απατούσε απροκάλυπτα. Και μπορεί εκείνος να θεωρούσε πως δεν θα γίνει αντιληπτός… οι κάμερες ασφαλείας όμως τον “τσάκωσαν”.

Ο λόγος για την σέξι τραγουδίστρια από την Αυστραλία Iggy Azalea που αποκάλυψε μέσω του twitter το λόγο που χώρισε ξαφνικά από τον διάσημο μπασκετμπολίστα των Lakers, Nick Young. Η τραγουδίστρια που έγινε ιδιαίτερα γνωστή μετά το καυτό ντουέτο με την Jennifer Lopez ανακοίνωσε πριν λίγες μέρες πως έπεσαν τίτλοι τέλους στη σχέση της και μετακόμισε από το σπίτι που έμενε με τον Nick. Αλλά δεν αποκάλυψε το λόγο του χωρισμού… μέχρι χθες!

“Χωρίσαμε με τον Nick γιατί έφερνε άλλες γυναίκες στο σπίτι, τις ώρες που εγώ έλειπα. Τα έβλεπα όλα στις κάμερες ασφαλείας! Αυτό είναι σαν μια δεύτερη σφαίρα στο στήθος. Και νιώθω ότι δεν ξέρω καθόλου πια ποιος είναι αυτός που αγαπούσα όλον αυτό τον καιρό”, έγραψε χαρακτηριστικά η γνωστή τραγουδίστρια στο προφίλ της, ρίχνοντας τελικά φως στο μυστήριο του χωρισμού…


Read More

And More