Χώρισε τελικά η Κατερίνα Στικούδη; Το video που τα ανατρέπει όλα

Πέπλο μυστηρίου απλώνεται πάνω από τη σχέση της Κατερίνας Στικούδη και του Βαγγέλη Σερίφη. Οι δυο τους είναι μαζί εδώ και επτά χρόνια και πολλές φορές έχουν συνεργαστεί σε τραγούδια, αλλά οι πρόσφατες αινιγματικές δηλώσεις της Κατερίνας άφησαν να εννοηθεί πως ήρθε το τέλος στη σχέση τους.

Συγκεκριμένα, τον Μάη η Κατερίνα βρέθηκε στο AKANΘUS για την απονομή πλατινένιου δίσκου αλλά και την έναρξη εμφανίσεων του καλού της φίλου, Ηλία Βρεττού. Όταν στάθηκε να κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφους, ήταν αδύνατον να μην ερωτηθεί για την σχέση της με τον Βαγγέλη Σερίφη και για τον αν σκέφτονται το επόμενο βήμα… Ενώ ξεκίνησε ν΄ απαντά πως δεν είναι σε φάση για γάμο, έφτασε στο σημείο να πει πως σπάνια απαντά για τα προσωπικά της και δεν καταλαβαίνει γιατί πρέπει να δηλώνουν τα πάντα γύρω από την σχέση τους… Εκεί ανέφερε κι ένα παράδειγμα, που δημιούργησε ερωτηματικά. “Αν κάποιος έχει χωρίσει, πρέπει να βγάλει δελτίο τύπου;” ρώτησε η Κατερίνα αφήνοντας υπονοούμενα κι όταν ρωτήθηκε αν ισχύει κάτι τέτοιο για εκείνη, είπε πως δεν θα ήθελε να το αναλύσει άλλο.

Ακολούθησαν βέβαια, και κάποιες solo εμφανίσεις (κάτι που συχνά έκανε ως τώρα), αλλά και αναρτήσεις στο Instagram, που έδειχναν πως η σέξι τραγουδίστρια είναι πια μόνη. Εκείνη δεν έκανε κάποια δήλωση και άφηνε το μυστήριο να συνεχίζεται… ως τώρα!

# what_now …

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης @stikoudikaterin στις


Αυτήν τη φορά με ένα video στο προφίλ της τραγουδά ένα τρυφερό κομμάτι, με τον Βαγγέλη να την συνοδεύει στο πιάνο. Εκεί η Κατερίνα δείχνει να συγκινείται με τα λόγια του τραγουδιού και στο τέλος δίνει ένα γλυκό φιλί στον Βαγγέλη. Και μπορεί να μην ξεκαθαρίζεται ακόμη, αν τα βρήκαν, αν είναι φίλοι ή αν τελικά ποτέ δεν χώρισαν, το σίγουρο όμως είναι πως πρόκειται για δυο ανθρώπους που τρέφουν βαθιά συναισθήματα ο ένας για τον άλλον.

Δες το video:

Read More

And More