Χωρισμός για γνωστό ζευγάρι μετά από 10 μήνες σχέσης!

Πέρασε μια δύσκολη περίοδο με το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και τώρα ήρθε ο χωρισμός της για να την στενοχωρήσει ακόμη περισσότερο. Ο λόγος για την Selena Gomez που αποφάσισε να τραβήξει δρόμους χωριστούς με τον αγαπημένο της “The Weeknd”, μετά από 10 μήνες σχέσης.

Το ζευγάρι που έμοιαζε να είναι στα καλύτερά του, τον τελευταίο μήνα είχε εμφανιστεί ελάχιστες φορές μαζί, λόγω του φορτωμένου προγράμματος του και τα πρώτα σύννεφα στη σχέση τους είχαν φανεί. Ακολούθησαν και οι συναντήσεις της Selena Gomez με τον πρώην της Justin Bieber και οι φήμες για χωρισμό με τον “The Weeknd” οργίασαν… Και όπως αποδείχτηκε αληθεύουν.

Σύμφωνα με το E! News, οι δυο ταλαντούχοι τραγουδιστές αποφάσισαν να χωρίσουν μετά από 10 μήνες σχέσης, σε πολύ φιλικό κλίμα, όπως λέει το περιβάλλον τους! “Ήταν κοινή απόφαση ο χωρισμός τους. Είχαν απομακρυνθεί λόγω της δουλειάς”, ανέφερε πηγή από το περιβάλλον τους και συμπλήρωσε: “Δεν τελείωσε με άσχημο τρόπο. Η σχέση τους είχε μάλιστα τελειώσει πριν η Selena συναντηθεί και πάλι και βγει με τον Justin Bieber”.

Read More

And More