Χωρισμός για τον Θανάση Βαρθακούρη και την Τζίνα Γαβαλά

Χωρισμός για τον Θανάση Βαρθακούρη και την Τζίνα Γαβαλά | tlife.gr

Τίτλοι τέλους έπεσαν στη σχέση του Θανάση Βαρθακούρη και της Τζίνας Γαβαλά. Ο γιος του Γιάννη Πάριου και η γνωστή δημοσιογράφος αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους μετά από επτά χρόνια γάμου. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη στην εφημερίδα Secret, ο χωρισμός είναι οριστικός και οι διαδικασίες διαζυγίου έχουν ήδη ξεκινήσει.

Μάλιστα, το διαζύγιο θα είναι συναινετικό, αφού πάνω από όλα εκείνο που τους ενδιαφέρει είναι είναι το καλό και το μέλλον των δύο παιδιών που απέκτησαν κατά τη διάρκεια του έγγαμου βίου τους. Οι δυο τους πήραν την απόφαση να χωρίσουν, αφού διαπίστωσαν πως η σχέση τους είχε κάνει τον κύκλο της και προτίμησαν να βάλουν τέλος πριν ξεκινήσουν τα προβλήματα.

Η γοητευτική δημοσιογράφος συνεχίζει να μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον πρώην σύζυγό της και πατέρα των παιδιών της, όπως και ο Θανάσης, αφού η εκτίμησή του στο πρόσωπο της Τζίνας είναι κάτι που πάντα θα έχει μέσα στην καρδιά του.

Το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου τον Ιούλιο του 2011 στην Πάρο, στο ξωκλήσι του Αγίου Φωκά της Παροικιάς. Ήταν ένας απλός γάμος, μα πάνω από όλα ένας γάμος με νησιώτικο «άρωμα». Ο δευτερότοκος γιος του Γιάννη Πάριου, Θανάσης Βαρθακούρης, είχε παντρευτεί την αγαπημένη του, πέντε χρόνια μετά την πρώτη τους γνωριμία και σχεδόν οκτώ μήνες μετά τον αρραβώνα τους που είχε γίνει μακριά από τα φώτα τη δημοσιότητας.

READ more