Χωρισμός Λιάγκα – Σκορδά: Οι μοναχικές βόλτες της Φαίης με τα παιδιά!

Τίτλοι τέλους μετά από έξι χρόνια γάμου για τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά. Λίγους μήνες μετά την έκτη επέτειό του γάμου τους και έχοντας αποκτήσει δυο πανέμορφα αγόρια: τον Γιαννάκη και τον Δημητράκη, οι δυο παρουσιαστές αποφάσισαν να τραβήξουν δρόμους χωριστούς.

Η αποκάλυψη του διαζυγίου έγινε μέσα από δήλωση στην Real Life που αναφέρει χαρακτηριστικά: “Θα μας ενώνει πάντα η αγάπη μας για τα παιδιά” και ξεκαθαρίζει πως το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz θα ζει πια χωριστά…

Η αλήθεια είναι πως τόσο η Φαίη όσο και ο Γιώργος προσπάθησαν να κρατήσουν χαμηλό προφίλ όλο αυτό το διάστημα, αλλά οι μοναχικές εμφανίσεις και τον δυο έδειχναν πως τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά ανάμεσά τους. Όσο και αν προσπάθησαν να σώσουν το γάμο τους… το διαζύγιο φαίνεται πως ήταν μονόδρομος!

Παρόλα αυτά, και οι δυο συνεχίζουν να είναι συνεχώς πάνω από τα παιδιά και να περνούν όσο περισσότερο χρόνο μπορούν μαζί τους. Πριν λίγες μέρες, μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε την Φαίη μόνη σε χαλαρή βόλτα στη Γλυφάδα με τον γιο της Δημήτρη.

Ο μικρός, που είναι ίδιος η μαμά του, έχει αρχίσει να περπατάει άνετα χωρίς βοήθεια. Ωστόσο, η αγκαλιά της μαμάς του είναι πάντα η πιο ωραία επιλογή για τη μετακίνησή του.

Read More

And More