Χωρισμός Λιάγκα – Σκορδά: Ποιοι στέκονται στο πλευρό τους όλο αυτό το διάστημα;

Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε για το τηλεοπτικό κοινό, η είδηση του χωρισμού του Γιώργου Λιάγκα και την Φαίης Σκορδά μέσα στο Σαββατοκύριακο. Τα προβλήματα ωστόσο, στο γάμο του ζευγαριού είχαν ξεκινήσει εδώ και καιρό. Πολλοί γνώριζαν, αλλά σεβάστηκαν την απόφαση του ζευγαριού να το κρατήσει μυστικό ως τώρα που έγινε η αποκάλυψη.

Ωστόσο, όλο αυτό το διάστημα στο πλευρό της Φαίης και του Γιώργου υπήρξαν κάποιοι άνθρωποι που τους στάθηκαν σε όλο αυτό. Άνθρωποι που γνώριζαν, αλλά προσπάθησαν με κάθε τρόπο να τους προστατέψουν…

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Freddo, στο πλευρό της Φαίης ήταν και συνεχίζει να είναι και να την στηρίζει η μητέρα της, η οποία έχει εγκαταλείψει προσωρινά το Κιλκίς και έχει εγκατασταθεί στην Αθήνα μαζί με την Φαίη και τα παιδιά. Ενώ, αθόρυβα και με πολύ υπομονή όλο αυτό το διάστημα την βοήθησαν και οι φίλες της Νάνσυ Παραδεισανού και Σόνια Καζόνι.

Αλλά και ο Γιώργος, όλο αυτό δεν το πέρασε μόνος του. Κοντά του είχε όλο το καλοκαίρι τον Θέμη Γεωργαντά, που τώρα είναι και στο τηλεοπτικό πλατό με την Φαίη, τον επιχειρηματία Ηλία Κοκοτό, αλλά και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο με τον οποίο μάλιστα και βγήκε σε νυχτερινή μουσική σκηνή λίγο πριν την επίσημη ανακοίνωση του χωρισμού.


Read More

And More