Χωρισμός Λιάγκα – Σκορδά: Τους πιέζουν να εμφανιστούν μαζί σε εκπομπή!

Μπορεί να συμπληρώνεται σχεδόν ένας μήνας από την κοινή δήλωση του χωρισμού τους, ο Γιώργος Λιάγκας όμως και η Φαίη Σκορδά συνεχίζουν να δέχονται πιέσεις από παντού. Το πρώην ζευγάρι που παραμένει ενωμένο για χάρη των παιδιών του: του Γιαννάκη και του Δημητράκη προσπαθεί να κρατήσει χαμηλούς τόνους με το διαζύγιό του και να συνεχίσει τη ζωή του.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες της Freddo, και οι δυο δέχονται καθημερινά πιέσεις από φίλους και θαυμαστές στα social media για να δώσουν μια ακόμη ευκαιρία στο γάμο τους, ενώ υπάρχει και μια τηλεοπτική εκπομπή που τους πιέζει να εμφανιστούν μαζί. Με αφορμή το διαζύγιο, αλλά και με τις ιδιότητές τους ως παρουσιάστρια του Πρωινού Ant1 η Φαίη Σκορδά και παρουσιαστή του Lucky Room και Rising Star ο Γιώργος Λιάγκας, είναι καλεσμένοι σε κοινή συνέντευξη σε εκπομπή.

Προς το παρόν, πάντως το ζευγάρι φαίνεται να αρνείται να κάνει μια τέτοια κοινή τηλεοπτική εμφάνιση και να συζητήσει παραπάνω το θέμα του χωρισμού του. “Δεν θέλουν να πουλήσουν τον χωρισμό, ούτε να κάνουν αυτά που κοροϊδεύουν”, αποκαλύπτει πηγή από το περιβάλλον τους.Read More

And More