Χωρισμός – “βόμβα” για διάσημη τραγουδίστρια πέντε μήνες μετά τη γέννηση του παιδιού της!

Η τραγουδίστρια Cardi B ανακοίνωσε σήμερα ότι χώρισε, έπειτα από μόλις 15 μήνες γάμου, από τον σύζυγό της, τον ράπερ Offset, με τον οποίο απέκτησαν μια κόρη τον Ιούλιο. «Δεν είμαστε πλέον μαζί» είπε η ίδια σε ένα βίντεο που ανάρτησε στον λογαριασμό της στο Instagram, ακόμα κι αν «ενδέχεται να χρειαστεί χρόνος» για την οριστικοποίηση του διαζυγίου. Να σου θυμίσουμε πως τον περασμένο Ιούλιο, το ζευγάρι απέκτησε τον καρπό του έρωτά του, ένα κοριτσάκι, το οποίο ονόμασε Kulture Kiari Cephus.

Η πρώην στριπτιζέζ είχε παντρευτεί μυστικά τον Offset, τον Σεπτέμβριο του 2017, προτού το ανακοινώσει δημοσίως τον περασμένο Ιούνιο. «Δεν λειτουργεί όλο αυτό μεταξύ μας ήδη εδώ και πολύ καιρό» εξήγησε η καλλιτέχνιδα ηλικίας 26 ετών. «Και αυτό δεν είναι λάθος κανενός, απλά δεν αγαπιόμαστε πλέον».

https://instagram.com/p/Bq_pb64Fzl8/

Η Cardi B, ή Belcalis Almanzar με το αληθινό όνομά της, έπρεπε να εμφανιστεί στις αρχές της εβδομάδας σε ένα δικαστήριο του Κουίνς, όπου δικαστής επρόκειτο να αναγνώσει επίσημα τις κατηγορίες σε βάρος της, σε σχέση με έναν τσακωμό σε έναν στριπτιτζάδικο, στα τέλη Αυγούστου. Η ίδια δεν παρουσιάστηκε, ενώ ο δικηγόρος της εξήγησε ότι είχε επαγγελματικές υποχρεώσεις. Στην πραγματικότητα, επρόκειτο για τα γυρίσματα ενός βίντεο κλιπ στο Μαϊάμι.

Ο δικαστής ανέβαλε την ακροαματική διαδικασία για την Παρασκευή επισημαίνοντας ότι σε περίπτωση που δεν εμφανιστεί εκ νέου, θα εκδώσει ένταλμα σύλληψης. Η παρέα στην οποία βρισκόταν την 29η Αυγούστου στο Angels Strip Club, στη συνοικία του Κουίνς, άρχισε να πετάει έπιπλα εναντίον άλλων ανθρώπων, τραυματίζοντας στα πόδια μια υπάλληλο.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Read More

And More