Χωρισμός – βόμβα για διάσημο ζευγάρι! Διαζύγιο μετά από επτά μήνες γάμου

Ούτε ένα χρόνο δεν κατάφεραν να μείνουν παντρεμένοι. Το διάσημο ζευγάρι του Χόλυγουντ μετά από μια θυελλώδη σχέση με χωρισμούς και επανασυνδέσεις , παντρεύτηκε τον περασμένο Δεκέμβρη και σχεδόν επτά μήνες μετά…  παίρνουν διαζύγιο!

Ο λόγος για την Miley Cyrus και τον Liam Hemsworth που αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Η Miley Cyrus επιβεβαίωσε την είδηση του διαζυγίου μέσω Instagram, μετά από πολλές εβδομάδες εικασιών και φημών που ήθελαν το ζευγάρι να περνά σοβαρή κρίση επτά μήνες μετά τον γάμο του.

Αυτές τις μέρες, η 26χρονη pop star δημοσίευσε στο Instagram της μία φωτογραφία όπου δε φορούσε τη βέρα της, ενισχύοντας ακόμα περισσότερα τα «κουτσομπολιά».

Σήμερα Κυριακή, εκπρόσωπος του ζευγαριού επιβεβαίωσε και επίσημα πως Miley και Liam δεν είναι πλέον μαζί, τονίζοντας πως ήταν κοινή απόφαση ότι το καλύτερο και για τους δύο είναι να «συγκεντρωθούν στους εαυτούς και τις καριέρες τους. Παραμένουν αφοσιωμένοι κηδεμόνες για όλα τους τα ζώα. Σας παρακαλώ σεβαστείτε τις προσωπικές στιγμές τους».

Η ανακοίνωση χωρισμού, έγινε ανήμερα των γενεθλίων του Liam Hemsworth. Το ζευγάρι είχε παντρευτεί στις 23 Δεκεμβρίου του 2018 σε μία κλειστή τελετή στο σπίτι τους στο Φράνκλιν του Τενεσί, στην οποία έδωσαν «το παρών» μόνο συγγενείς και φίλοι.

 

Read More

And More