Χωρισμός – “βόμβα” για γνωστό ζευγάρι! Δεν άντεξε μαζί ούτε 8 εβδομάδες [pics]

Δυστυχώς δεν έχουν όλοι οι μεγάλοι έρωτες ευτυχισμένο τέλος. Ο λόγος για τους Sharon Marsh και Nick Furphy, οι οποίοι γνωρίστηκαν πριν εννιά μήνες στο αυστραλέζικο ριάλιτι “Married at First Sight” και τελικά αποφάσισαν να χωρίσουν. Η 32χρονη γυναίκα συνειδητοποίησε ότι δεν είναι πια ερωτευμένη μαζί του… όταν μετακόμισε από την πόλη της στην Μελβούρνη, στο σπίτι του συζύγου της. Μάλιστα, άντεξε μονάχα 8 εβδομάδες, πριν μαζέψει τα πράγματά της και τον παρατήσει για τα καλά.

“Τον αγαπάω, αλλά αφού μετακόμισα στην Μελβούρνη, πριν 8 εβδομάδες για να είμαι μαζί του, γρήγορα συνειδητοποίησα ότι δεν είμαι ερωτευμένη. Έκλαψα πολύ γιατί ήθελα να πάει καλά μεταξύ μας, αλλά δεν ένιωθα αυτή την βαθύτατη αγάπη” αποκάλυψε στο περιοδικό New Idea. Η 32χρονη, μάλιστα, παραπονέθηκε ότι ο σύζυγός της δεν της κρατούσε το χέρι στις βόλτες τους, πράγμα που την ενόχλησε αρκετά.
Μάλιστα, το ζευγάρι ήταν τόσο ερωτευμένο που είχε κάνει και το ίδιο τατουάζ στα πόδια του. Επίσης, σε αρκετές συνεντεύξεις τους είχαν δηλώσει ότι θα ήθελαν να αποκτήσουν μια μεγάλη οικογένεια. Τελικά, ο Nick έμεινε μόνος του, αναφέροντας ότι η Sharon τον πλήγωσε πολύ.

Read More

And More