Χωρισμός – βόμβα για πασίγνωστη καλλονή! Τίτλοι τέλους μετά από 10 χρόνια σχέσης και δυο παιδιά

Μετά από 10 χρόνια σχέσης και δυο πανέμορφα παιδιά το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει δρόμους χωριστούς. Ο λόγος για τον “άγγελο” της Victoria’s Secret Alessandra Ambrosio και τον πρώην πλέον αρραβωνιαστικό της Jamie Mazur!

Οι δυο τους έδειχναν να είναι full in love, ήταν αρραβωνιασμένοι τα τελευταία δέκα χρόνια και δεν πήραν ποτέ την απόφαση να παντρευτούν. Όπως όλα δείχνουν όμως, αποφάσισαν να ζήσουν πια χωριστά. Σύμφωνα με το US Weekly, η Alessandra Ambrosio και ο Jamie Mazur προσπαθούσαν να κρατήσουν το χωρισμό τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ωστόσο, το μοντέλο εθεάθη σε αρκετές εξόδους να διασκεδάζει μόνη χωρίς τον σύντροφό της.

Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε το 2008 και έχει αποκτήσει έκτοτε δύο παιδιά, τον πεντάχρονο Noah Phoenix και την εννέα ετών Anja Louise. Αν και δεν υπάρχει ακόμη επίσημη ανακοίνωση, οι δυο τους έχουν να εμφανιστούν μαζί από μια εκδήλωση τον περασμένο Νοέμβριο. Αξίζει να αναφέρουμε μάλιστα, πως όποτε οι δημοσιογράφοι ρωτούσαν την Alessandra για το αν θα παντρευτεί, εκείνη έλεγε πως είναι πολύ απασχολημένη και θέλει αυτή η μέρα να είναι ξεχωριστή και να την οργανώσει με ησυχία. Κάτι που όπως φαίνεται δεν πρόλαβε τελικά να γίνει.

Semi-Exclusive… 51323719 Victoria’s Secret model Alessandra Ambrosio and her husband Jamie Mazur take their son Noah to breakfast at the Brentwood Country Mart on February 7, 2014 in Brentwood, California. FameFlynet, Inc – Beverly Hills, CA, USA – +1 (818) 307-4813