Χωρισμός – βόμβα στη showbiz! Τίτλοι τέλους μετά από 6 χρόνια σχέσης

Για πέντε χρόνια κρατούσαν μυστικό το δεσμό τους και όλα ήταν μέλι γάλα και τώρα που τον αποκάλυψαν… χώρισαν! Ο λόγος για την πρώην σύζυγο του Tom Cruise, Katie Holmes και τον άλλοτε αγαπημένο της Jamie Foxx. Το ζευγάρι που πριν από ένα περίπου χρόνο αποκάλυψε τη σχέση του –που μετρούσε ήδη πέντε χρόνια- δεν άντεξε τα φώτα της δημοσιότητας και χώρισε, σύμφωνα με πληροφορίες του E!News.

Η είδηση του χωρισμού έγινε γνωστή μόλις λίγες ημέρες από όταν ο Foxx εντοπίστηκε έξω από ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στο Δυτικό Hollywood, κρατώντας από το χέρι του την τραγουδίστρια Sela Vave. Οι δυο τους φωτογραφήθηκαν μάλιστα, μαζί καθώς έφευγαν από εκδήλωση και οι φήμες για νέο ειδύλλιο του ηθοποιού δεν είχαν τέλος.

Με την τραγουδίστρια Sela Vave

Σύμφωνα με το «Us Weekly» πάντως αναφέρεται πως η Holmes ήταν αυτή που παράτησε τον Foxx, κάνοντας ένα διάλειμμα από τη σχέση τους, λίγο μετά την τελευταία grande εμφάνισή τους στο Met Gala. Ενώ, σε δήλωσή της στο Page Six, η Holmes είχε αναφέρει: «Ο  Jamie κάνει τη δουλειά του και δεν έχουμε συναντηθεί εδώ και μήνες».

Η εμφάνιση του πρώην πια ζευγαριού στο Met Gala

Read More

And More