Χωριστούς δρόμους βαδίζουν η Ευγενία Νιάρχου και ο Χρήστος Οικονόμου

Ένα από τα πιο προβεβλημένα ζευγάρια της υψηλής κοινωνίας φαίνται πως έχει διαλυθεί εδώ και αρκετό καιρό. Μπορεί πολλοί να στοιχημάτιζαν πως η Ευγενία και ο Χρήστος οδεύουν προς τον γάμο, όμως όπως φαίνεται οι ίδιοι είχαν άλλα σχέδια.

Όπως διαβάζουμε στο People του Πρώτου Θέματος, το ζευγάρι αποφάσισε να βάλει ένα τέλος στη σχέση του και μάλιστα οι δυο τους έχουν κρατήσει αποστάσεις, χωρίς καμιά επαφή εδώ και ένα μήνα. Οι φήμες για το γεγονός κυκλοφορούν εδώ και κάποιες μέρες, όμως η επιβεβαίωση ήρθε μόλις πριν λίγο καιρό. Βλέπεις η Ευγενία δήλωσε σε δημόσια εμφάνισή της «Με τον Χρήστο δεν είμαστε πλέον μαζί. Περάσαμε ωραία, αλλά η σχέση αυτή έκανε τον κύκλο της».

Πληροφορίες από κοντινά πρόσωπα και των δύο έκαναν λόγο για εμπόδια στη σχέση τους, κυρίως εξαιτίας της απόστασης, αφού η Ευγενία δραστηριοποιείται μεταξύ Λονδίνου και Παρισιού λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και ο Χρήστος Οικονόμου ζει στην Ελλάδα.

Παρόλα αυτά, οι ίδιες πηγές αναφέρουν και άλλα σημεία τριβής: “Το συζήτησαν αρκετά, είδαν ότι δεν ταιριάζουν σε κάποια θέματα. Έμειναν έναν χρόνο μαζί και χωρίς να τσακωθούν αποφάσισαν να τραβήξουν ξεχωριστούς δρόμους”, σημειώνει άτομο από το περιβάλλον του εφοπλιστή και προσθέτει: “Ο Χρήστος συνεχίζει κανονικά τη ζωή του και όταν τον ρωτούν για την Ευγενία, η απάντηση είναι “Δεν έχουμε επαφή’”.

Read More

And More